Lifestyle

Cele mai bune solutii in materie de rafturi pentru depozite, vin de la StoreExpert.ro!

O firma mica sau o mare companie in toata regula, nu conteaza dimeniunea unei afaceri, atata timp cat sunt prestate cele mai bune servicii pentru clienti.

Indiferent de domeniul de activitate al unei firme sau companii, in special daca este vorba de ceva mare, caz in care este nevoie de depozitarea unor produse, organizarea spatiilor de depozitare este un aspect absolut esential si trebuie obligaoriu tinut cont de aceasta.

Atunci cand ne gandim la depozite, in principal, ne gandim la rafturile pe care marfa este asezata.

Ei bine, pentru acele persoanle care sunt in cautarea celor mai bune si eficiente solutii in materie de organizare depozite, raspunsul il puteti gasi aici: https://www.storeexpert.ro/

Store Expert este o companie care produce rafturi metalice dedicate uzului industrial, rafturi special proiectate pentru depozite, supermarket-uri, hypermarket-uri si asa mai departe. Aceste rafturi reprezinta cea mai buma varianta, fiind ideale pentru o mai buna organizare si pentru o identificare mult mai rapida a produselor.

Aceasta companie are o experienta de peste 8 ani in acest domeniu, precum si cunostinte extinse ale pietei, cei de la Store Expert avand posibilitatea de a va oferi cele mai bune si avantajoase solutii pentru spatiile de stocare la un raport calitate/pret mai mult decat avantajos. In plus, apeland la serviciile lor, veti beneficia de un pachet complet in ceea ce priveste proiectarea, vanzarea, montarea si service-ul diferitelor sisteme de rafturi metalice.

Echipa Store Expert isi ia angajamentul pentru excelenta, portofoliul si recomandarile oferite de catre clienti sunt fiind acele aspecte ce subliniaza increderea ca vor fi oferite solutiile ideale, ce nu vor fi numai doar superioare din punct de vedere al calitatii ci si foarte bune din punctul de vedere al preturilor.

Astfel, cei de la Store Expert sunt gata sa sara in ajutorul acelor persoane care doresc sa implementeze pentru afacerea lor, un proiect pe parte logistica bine pus la punct, pentru eficientizarea serviciilor.

Fie ca aveti nevoie de astfel de solutii pentru eficientizarea unui spatiu restrans pentru depozitare sau se doreste realizarea unui proiect in adevaratul sens, intr-un centru logistic de mari dimensiuni,  echipa Store Expert va pune la dispozitie o gama complete de sisteme si utilaje pentru depozitare – rafturi metalice portpalet, rafturi cantilever, rafturi mezzanine, rafturi mobile, rafturi cu polita, rafturi pentru anvelope sau platforme de depozitare, drive-in, transpalete, moto(electro)stivuitoare, confectii metalice, plus multe altele.

Principalele tipuri de produse si servicii oferite de catre cei de la Store Expert, se impart in urmatoarele categorii:

  • Rafturi – palet clasic, drive-in, catilever, rafturi polite, rafturi anvelope, platforme metalice, mezzanine, rafturi magazine;
  • Utilaje – transpalete electrice, transpalete manuale, moto(electro)stivuitoare, service, generatoare;
  • Confectii – structuri metalice, confectii metalice;
  • Montaj – montaj rafturi

In ceea ce priveste rafturile, printre cele mai importante, sunt reprezentate de rafturile metalice pentru depozite. Alegerea sistemului de rafturi potrivit pentru depozitul dumneavoastra, este extrem de importanta pentru facilitarea operatiunilor, iar cei de la Store Expert va pun la dispozitie o echipa de profesionisiti care va vor ajuta in algerea celor mai potrivite solutii pentru nevoile dumneavoastra.

Rafturile comercializate de catre cei de la Store Expert, indeplinesc cele mai importante criterii pentru ca un depozit sa fie extrem de bine pus la punct, dupa cum urmeaza:

  • Maximizarea spatiului de stocare
  • Reducerea costurilor generale si de implementare
  • Cresterea eficientei si a productivitatii
  • Accesul facil la paleti
  • Mentinerea flexibilitatii stocarii unei game variate de produse
  • Reducerea riscului de deteriorare a produselor depozitate

Una dintre cele mai cunoscute si utilizate optiuni in materie de rafturi, este reprezentata de rafturile metalice port palet, acestea oferind acces nelimitat la marfurile depozitate prin intermediul paletilor, paleti care nu dispun de nici un fel de restrictie din punctul de vedere al aspectului, fiind accesibili oricand, indiferent de situatie.

O alta metoda foarte eficienta pentru stocarea unei cantitati foarte mari de marfuri, este cea a utilizarii unor rafturi de tip drive-in, avand posibilitatea prin intermediul lor, sa utilizatati cu pana la 90% mai ieficient spatiul, comparativ cu un sistem de rafturi conventionl, pe paleti.

Rafturile de tip cantilever, sunt acele rafturi perfecte pentru stocarea unor produse/bunuri lungi, neregulate sau mixte, fiind realizate pentur a maximiza spatiul zonei de depozitare, oferind maxima accesibilitate la toata gama de produse depozitata.

Rafturile de tip polite, sunt acele solutii optime comercializate de catre cei de la Store Expert, perfecte pentru depozitarea marfurilor la bucata manipulate manual ori pentru marfurile vrac, fiind de asemenea perfecte pentru componente auto. Rafturile acestea au dimensiunule pefecte pentru a fi pozitionate in incaperi mai mici precum in cazul magazinelor de piese auto, astfel incat produsele sau marfurile sa poata fi usor accesate.

In situatia rafturilor pentru anvelope, lucrurile sunt destul de simple, scopul utilizarii fiind foarte clar. Rafturile pentru anvelope realizate de catre echipa Store Expert sunt ideale pentru magazinele auto, service-uri sau vulcanizari, gasind la acestia solutii pentru depozitarea anvelopelor la cel mai bun raport pret/calitate.

In ceea ce priveste rafturile metalice de tip platforme pentru depozitare, acestea se pot construi si monta astfel incat sa se realizeze suprafete neintrerupte ori culoare pozitionate intre si/sau inconjurand diferite alte sisteme/rafturi de stocare. In plus, pfatformele pentru depozitare se pot proiecta si pe unul sau mai multe etaje, produsele depozitate fiind accesate prin intermediul stivuitoarelor.

Un alt sistem de rafturi metalice extrem de apreciate in depozite, sunt rafturile de tip mezzanine, caz in care este vorba despre culoare de acces ce sunt formate din elemente de raft folosite in sistemul de rafturi metalice. In acest fel, se pot crea culoare de mers printre rafturi, exact la inaltimile necesare maximizarii spatiului si cresterea cantitatii de stocare.

Nu in ultimul rand, avem rafturile metalice pentru magazine, fiind potrivite pentru toate tipurile de magazine, fiind de diverse tipuri, culori, marimi si asa mai departe.

Toate acestea sunt extrem de importante, fiecare tip de raft in parte fiind realizat cu un anumit scop. Pentru mai multe detalii, sunteti invitati sa accesati site-ul Storeexpert.ro