Lifestyle

Cele mai bune trucuri pentru a rezerva cele mai ieftine zboruri

Cele mai bune trucuri pentru a rezerva cele mai ieftine zboruri

Vă place să zburați cu avionul, dar vi se pare că scoateți din buzunar prea mulți bani?  Încercați să obțineți o ofertă de zbor ieftin pentru a vă petrece cea mai frumoasă vacanță alături de cei dragi, dar parcă nimic nu iese cum vă doriți: Iată ce trebuie să faceți.

Chiar dacă la prima vedere, a cumpăra un bilet de avion pare un vis frumos, specialiștii spun că dacă știți anumite secrete, aveți toate șansele să vă bucurați de concedii minunate.

E important de știut faptul că prețurile biletelor de avion variază în funcție de zilele săptămânii, dar și de sărbători. În plus, august este o lună foarte bună pentru a vă găsi bilete dacă doriți să plecați într-o vacanță minunată iarna. Iar dacă vreți bilete ieftine, alegeți să plecați în alte țări în extra sezonului.

Mai ieftin în cursul săptămânii decât în week-end

Rețineți și faptul că e mult mai ieftine să optați pentru zbor în cursul săptămânii, când ofertele sunt uneori de nerefuzat. Dacă alegeți week-end-urile, de cele mai mult ori veți vedea că orice companie aeriană va mări prețurile.

Un alt truc este să cumpărați bilete de avion după ce se termină o sărbătoare sau chiar în timpul acesteia. Tot ieftine sunt și biletele pentru zborurile în noapte sau la prima oră a dimineții. Nu alegeți să zburați luni sau vineri, pentru că atunci o fac, de regulă, oamenii de afaceri și prețurile sar.

Alegeți companiile Low Cost

În orice colț al lumii ați vrea să ajungeți, vă este de ajutor să alegeți companiile Low Cost, dar acestea fac curs, în general pe distanțe mici și medii. Și dacă vreți lux, atunci va trebui să plătiți pentru facilități premium.

O altă modalitate de a ajunge cu bani puțini într-o țară este să nu zburați direct către aceasta. Ar fi bine și dacă vă veți abona la newsletter-ele companiilor aeriene, care vă trimit email-uri cu cele mai noi oferte.

Nu uitați să cumpărați bilete individual, și nu pentru un grup de prieteni, pentru că vor fi mai mari. Cel mai bun moment a găsi bilete de avion este să le cumpărați cu două-trei înainte de ziua plecării în vacanță.

Sursă foto: zbor.md