Lifestyle

Cele mai frumoase mesaje pe care le poți transmite astăzi! Peste 450 de mii de români îşi sărbătoresc onomastica

Cele mai frumoase mesaje pe care le poți transmite astăzi! Peste 450 de mii de români îşi sărbătoresc onomastica

Cele mai frumoase mesaje pe care le poți transmite astăzi! Creştinii ortodocşi şi catolicii îi cinstesc marţi pe Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, cei mai importanţi apostoli ai lui Iisus Hristos. Peste 450 de mii de români îşi sărbătoresc onomastica.

Cele mai populare nume sunt Pavel, Petru, Petre, Petrică, Petrişor, Petronel, Paul, Paula, Petronela, Petruţa, Petriţa, Paulina, Paulica, Pătra, Pauliana.

Cu această ocazie, vă prezentăm câteva dintre cele mai frumoase mesaje, sms-uri, urări, și felicitări, prin care să le transmiteţi „La mulţi ani” prietenilor sau rudelor care poartă numele sfinţilor.

SMS-uri şi mesaje de Sfinţii Petru şi Pavel

„Să trăieşti o mie de ani şi încă o viaţă, să petrecem, să bem până dimineaţă.”

„La mulţi ani plini de fericire şi împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!”

„La mulţi ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi să n-ai noroc de ghinion!”

„Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!”

„Dragă Petru, îți urez tot binele din lume. Dumnezeu să te aibă în grija Sa și să îți ajute în toate!”

Sfinții Apostoli Petru Pavel. „Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!”

Cele mai frumoase mesaje pe care le poți transmite astăzi! „Bucură-te de această zi la fel de frumoasă ca tine și numele tău și zâmbește!”

„De ziua numelui tău iți doresc sa ai o zi superba si un an plin de realizări. La mulți ani încununați de succes!”

„Îți doresc să zâmbești. Pentru ca atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La multi ani, de Sfinții Petru și Pavel! ”

„Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viată și îți urez un sincer La Mulți Ani!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, și Dumnezeu să te călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească. La mulţi ani!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel. „Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui!”

„Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!”

„La multi ani! De ziua numelui tău îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să fii fericită”

„La multi ani! Sfântul Petru/Pavel să te călăuzească mereu! ”

„La Multi Ani, să ai sănătate, să ai o zi bună și să n-ai noroc de ghinion!”, potrivit cancan.ro