Culinar Diverse

Cele mai mari macaroane cu brânză din lume au fost preparate anul acesta în SUA. Cine a mâncat acest preparat

Cele mai mari macaroane cu brânză din lume au fost preparate anul acesta în SUA. Cine a mâncat acest preparat
guinnessworldrecords.com

Compania Schreiber Foods Inc. (SUA) a obținut titlul Guinness World Records pentru cele  mai mari macaroane cu brânză. Recordul a fost obținut în această vară cu ajutorul angajaților lor din Logan, Utah.

Pentru aceasta, compania alimentară americană a gătit macaroane cu brânză de dimensiuni superioare, cântărind 2.151 kg (4.742 lb 2,29 oz), stabilind un nou record mondial.

Pentru a sărbători cea de-a 50 – a aniversare a fabricii de producție din Logan, Utah, angajații Schreiber Foods și-au suflecat mânecile în afara unității și au creat macaroane cu brânză uriașe, care au fost apoi distribuite la peste două mii de oameni aflați la fața locului.

„Ce mod mai bun de a sărbători 50 de ani de fabricare a brânzei în Cache Valley decât să doborâm un titlu de RECORD MONDIAL GUINNESS ?”, a declarat Derek Carlsen, liderul echipei de resurse umane, Schreiber Foods

Uriașele macaroane cu brânză au fost preparate în trei ore și 26 de minute

Pentru a prepara macaroanele uriașe, echipa a avut nevoie de trei ore și 26 de minute, iar cantitățile de ingrediente folosite au fost:

  • 928,5 kg (2.047 lb) de macaroane fierte
  • 478,53 kg (1.055 lb) de brânză
  • 543,85 kg (1.199 lb) de lapte integral
  • 72,57 kg (160 lb) de unt

Pentru a verifica recordul și a confirma greutatea macaroanelor și a brânzei, la fața locului a fost prezent din partea Guinness World Records un arbitru oficial, în persoana lui Brittany Dunn.

Publicul a fost invitat să mănânce miile de porții de „mac ‘n cheese”

În plus, Schreiber Foods a colaborat și cu o cantină locală de alimente pentru a dona orice mâncare rămasă.

Această sărbătoare a avut loc în timpul Săptămânii inaugurale a dăruirii a lui Schreiber, care se potrivește cu viziunea continuă a lui Schreiber de a face bine prin mâncare în fiecare zi.

Între 24 și 30 iulie, cele peste 40 de locații ale Schreiber din întreaga lume au o sesiune de donații de alimente:

„Suntem mândri să oferim mâncare delicioasă și chiar mai mândri să știm că micile acte de bine pe care le-am făcut în această săptămână au un impact în comunitățile noastre din întreaga lume”, a adăugat Carlsen.

Pentru a asigura siguranța alimentelor, întregul proces a fost supravegheat de un om de știință și de reglementare în domeniul sănătății mediului în industria alimentară pentru Departamentul pentru Agricultură și Alimentație din Statul Utah.