Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Cele mai mincinoase zodii din horoscop! Sa nu ai incredere vreodata in ELE
Ezoteric

Cele mai mincinoase zodii din horoscop! Sa nu ai incredere vreodata in ELE

Cele mai mincinoase zodii din horoscop! Sa nu ai incredere vreodata in spusele acestor nativi. Te mint cu zambetul pe buze.

Nu exista o metoda ideala care sa iti indice daca poti avea sau nu incredere intr-o persoana. Insa, studiindu-i comportamentul, actiunile si felul in care interactioneaza cu cei din jur poti anticipa, de multe ori, daca acea persoana este de incredere sau nu.

Iata care sunt cele mai amagitoare zodii:

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Se stie ca persoanele nascute sub semnul zodiacal Gemeni sunt inteligente, dar in acelasi timp au tendinta de a trece prin momentele mai dificile folosindu-se de minciuni si inselatorii. De asemenea, Gemenii se regasesc si in topul celor mai infidele zodii, ei folosindu-se adesea de minciuni pentru a ascunde aventurile amoroase. Gemenii vor face tot ce le sta in putinta pentru a ascunde adevarul atunci cand acesta nu este in favoarea lor. Vorbesc mult si nu pot pastra un secret, mai mult chiar, vor dezvalui acel secret, imbogatindu-l cu detalii picante.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Cele mai mincinoase zodii. Taurul este cunoscut pentru loialitatea pe care o arata partenerului, insa de multe ori sunt determinati sa insele si sa minta daca partenerii nu le sunt fideli. Acest lucru este cauzat de dorinta de razbunare. Cred ca minciunile spuse pentru a contracara minciunile partenerilor sunt justificate. Tendinta Taurilor de a se razbuna pe cei care le insala asteptarile ii transforma pe acesti in niste mincinosi care nu se vor opri de la nimic pentru a se simti bine.

LEU (23 iulie – 23 august)

Leul simte nevoia sa fie inconjurat de persoane incitante care sa il scoata din monotonie. Vrea sa fie mereu in centrul atentiei, sa fie pe primul loc si ar face orice sa obtina acest lucru. Chiar si sa recurga la minciuni, de la cele nevinovate la unele grave. Daca tu consideri ca in timpul relatiei cu un nativ Leu toate lucrurile vor fi perfecte, ne pare rau sa iti zicem, dar te inseli amarnic. Planul nativului Leu este sa se foloseasca de slabiciunile tale si sa le exploateze cum poate. Iar minciunile lui nu se rezuma la viata sentimentala, va apela la ele si pentru a obtine un loc cat mai bun in ierarhia profesionala, scrie elle.ro.