Info Actual

Info Actual > Diverse > Celebru antrenor despărțit de familia sa, din cauza coronavirusului!
Diverse

Celebru antrenor despărțit de familia sa, din cauza coronavirusului!

Celebru antrenor despărțit de familia sa, din cauza coronavirusului!

Celebru antrenor despărțit de familia sa, din cauza coronavirusului! Walter Zenga se află în Italia, în timp ce soția sa, Raluca Zenga, și cei doi copii, Walter Junior și Samira, se află în Dubai.

Walter Zenga (59 de ani), antrenorul lui Cagliari, a postat un mesaj emoționant pe pagina personală de Instagram, adresată familiei sale. “Totul va fi bine. Îmi lipsiţi atât de mult… copiii nu au limite… creează momente speciale… Walter Jr. mă aşteaptă să jucăm fotbal, Samira îşi împarte inima cu mine…

Totul va fi mai bine ca înainte… ei sunt departe, şi eu, ca mulţi dintre voi, nu pot nici să îi aduc, nici să mă duc la ei, dar va sosi şi ziua aceea. Vă cer să #statiacasa #eustauacasa pentru că maine va fi mai bine dacă toţi facem ceea ce trebuie.”

Bilanțul pandemiei de coronavirus a ajuns la 2.503 morți în Italia. Numărul total al persoanelor infectate până acum este de 31.506, au anunțat marți autoritățile locale. Până în momentul de față s-au vindecat 2.941 de persoane, care au fost externate.