Info Actual

Info Actual > Showbiz > Celine Dion, mamă pentru a patra oară?
Showbiz

Celine Dion, mamă pentru a patra oară?

Celine Dion, mamă pentru a patra oară?

Celine Dion, mamă pentru a patra oară? Deși are 51 de ani, cântăreața se gândeşte la un al patrulea copil. Acum, după ce vedeta are deja trei băieţi, şi-ar dori să aibă şi o fată. Ținând cont de vârsta mai înaintată, însă, vedeta internaţională se gândeşte să adopte o fetiță.

Anunțul a fost făcut de biografa sa, Elisabeth Reynaud, la emisiunea TPMP People, un celebru post de televiziune din Canada. Celine Dion intenționează să adopte o fetiță, după ce termină turneul său mondial, intitulat ”Courage”.

Celine Dion încă nu s-a recuperat complet după răceala severă cu care s-a confruntat de curând. Aceasta a fost testată şi de coronavirus, dar testul a ieşit negativ. Celine Dion se confruntă și cu alte probleme de sănătate. Riscă să i se atrofieze muşchii din jurul inimii şi să facă insuficienţă cardiacă. Aceasta, din cauza obsesiei vedetei de a rămâne slabă. Avertismentul i-a fost dat de un medic specialist, la ultimul control pe care vedeta l-a făcut recent.

Celine Dion a fost căsătorită cu Rene Angelil, din 1994 până în anul 2016. Din căsnicia lor au rezultat trei copii, Rene-Charles (19 ani) şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de 9 ani. Celebra cântăreaţă are o avere de 800 de milioane de dolari.