Actual Showbiz

Celine Dion revine. Nu pe scenă, ci pe marele ecran. Artista face parte din distribuţia comediei romantice ”Love again”

Celine Dion revine. Nu pe scenă, ci pe marele ecran. Artista face parte din distribuţia comediei romantice ”Love again”
FOTO: instagram celine dion

Problemele de sănătate au deteminat-o pe Celine Dion să se retragă din viaţa publică. Artista a fost nevoită să-și anuleze concertele pe care trebuia să le susțină în ultimii doi ani şi încă nu a luat încă decizia când va reveni. Dar, fanii săi au primit astăzi o veste bună din partea artistei.

Celine Dion revine. Nu pe scenă, ci pe marele ecran. Artista face parte din distribuţia comediei romantice ”Love again”

Cântăreaţa Celine Dion a anunţat că va face parte din distribuţia comediei romantice ”Love again”, care va fi lansată în cinematografe în 2023 şi în care artista canadiană va interpreta propriul rol, scrie artista pe contul său de instagram.

„Ne vedem la cinema!”, a scris Celine Dion într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare, în care a mai spus că va juca în acea peliculă alături de o vedetă a filmelor indiene, Priyanka Chopra Jones, şi de actorul scoţian Sam Heughan, cunoscut pentru rolul său din ”Outlander”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

Celine Dion a mai anunţat și că va lansa câteva piese noi pe care le-a înregistrat pentru acest film care va ajunge în cinematografe anul viitor, pe 12 mai.

Filmul „Love again”, regizat de Jim Strouse, prezintă povestea unei tinere femei care continuă, după moartea logodnicului ei, să îi trimită acestuia SMS-uri. O idilă se înfiripă atunci între ea şi noul titular al numărului de telefon, un jurnalist, graţie cântăreţei Celine Dion, căreia el trebuie să îi dedice un portret jurnalistic.

Toate concertele din 2022 au fost anulate

În aprilie, Celine Dion, în vârstă de 54 de ani, a amânat pentru 2022 toate concertele programate în acest an în secţiunea europeană a turneului ei mondial ”Courage World Tour”, din cauza unor probleme de sănătate persistente.

În ultimii ani, ea a fost nevoită să anuleze sau să amâne numeroase spectacole din motive medicale şi din cauza pandemiei de COVID-19.

Anul trecut, pe 11 noiembrie, echipa care se ocupă de spectacolele și de imaginea artistei a transmis un mesaj din partea sa și a explicat ce se întâmplă în aceste momente.

„Celine se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze. Simptomele cu care se confruntă o împiedică să participe la repetițiile pentru noul show”, a transmis echipa cântăreței.