Info Actual > Diverse > CFR Cluj are antrenor. Dan Petrescu semnează contractul
Diverse

CFR Cluj are antrenor. Dan Petrescu semnează contractul

CFR Cluj are antrenor. Dan Petrescu semnează contractul

Dan Petrescu, semnează contractul cu CFR Cluj, după ce sâmbătă și duminică a pregătit în mare secret duelul cu roș-albaștrii.

Se pare că antrenorul a făcut deja schimbări la nivelul lotului pentru ca să le facă loc jucătorilor pe care și-i dorește la echipă. Dan Petrescu i-ar fi anunțat deja pe trei dintre jucătorii de la CFR Cluj că nu se va baza pe ei în restul campionatului și nu îi dorește nici măcar la antrenamente. Potrivit Eurosport, este vorba despre Guessouma Fofana, Anas Tahiri și Ulrich Meleke, toți trei fotbaliști aduși în această vară, de Marius Șumudică.

Jucătorii doriți de Dan Petrescu

Marea surpriză,  este rechemarea lui Juan Culio, care azi a împlinit 38 de ani. Argentinianul, declarat cel mai bun pasator din Liga 1, în ediția 2007-2008.  Motivul readucerii de către Petrescu este în primul rând pentru atmosfera bună pe care știe să o facă la nivel de lot și pentru că este un bun motivator.

În afara lui Culio, pe care s-ar putea să-l vedem din nou pe teren, tehnicianul a dorit să-i aibă pe Mihai Bordeianu (29 de ani) și pe Damjan Djokovic (31 de ani). Mihai Bordeianu este legitimat la Al-Qadisiyah și este dorit și de FCSB, dar se pare că acesta va veni la CFR Cluj.

În schimb, situația este mai complicată la Damjan Djokovic. Acesta este legitimat în Turcia, la Rizespor și este plătit cu un salariu foarte bun. Croatul este om de bază acolo, a fost titular în toate partidele disputate până acum în sezon și a marcat și două goluri. Prestațiile sale sunt extrem de apreciate de conducătorii echipei.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că Dan Petrescu a pregătit meciul cu FCSB. Dumitrescu este convins că echipa din Gruia poate ataca la anul grupele Champions League dacă vor fi readuși Bordeianu, Djokovic, dar și alte achiziții.

„Uite, acum încep să mă gândesc că dacă proiectul ăsta nou al lui Dan Petrescu va fi unul cu susţinere financiară, apropo de Djokovic şi Bordeianu şi se va umbla şi pe la fundaşii centrali, probabil că se va investi şi în alte zone, cred că există potenţial să joace şi în UCL”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.