Info Actual

Info Actual > Culinar > Cheesecake fără coacere. Rețeta care îți îndulcește izolarea
Culinar

Cheesecake fără coacere. Rețeta care îți îndulcește izolarea

Cheesecake fără coacere. Rețeta care îți îndulcește izolarea

Cheesecake fără coacere. Rețeta care îți îndulcește izolarea.  E genul de desert care te poate scoate din încurcătură, atunci când te simți plictisit. Pe lângă faptul că se prepară foarte repede, acest desert este foarte ușor de făcut, iar ingredientele sunt ușor de procurat. Rezultatul final va arăta foarte profi, deși nu trebuie să fii neapărat un cofetar de meserie ca să prepari un cheesecake fără coacere.

Ingredientele de care ai nevoie sunt

– 400 ml lapte condensat îndulcit

– 300 ml smântână pentru frișcă

– 250 g biscuiți graham

– 300 g mascarpone

– 50 ml suc de lâmâie

– 100 g unt

– fructe proaspete pentru ornat (căpșuni, fructe de pădure, piersici, banane)

Mod de preparare

Mărunțește și amestecă biscuiții împreună cu untul într-un robot de bucătărie, până obții un rezultat omogen și sfărâmicios. Într-o tavă, tapetează acest blat sfărâmicios cu o lingură, după care pune-o în congelator.

Umplutura o realizezi din frișcă, în care adaugi, treptat și amestecând continuu timp de două minute, la viteză mică, laptele condensat și mascarpone-ul. Zeama de lămâie, pe care o adaugi la final, va întări crema aproape instant.

Crema obținută astfel toarn-o pe crusta de biscuiți, decorează produsul obținut cu fructele preferate și dă cheesecake-ul la frigider pentru o oră sau o oră jumătate.

Rețeta de cheesecake fără coacere pregătită de tine va avea un succes garantat!