Lifestyle

Chefi la Cutițe 2020. Chef Bontea, prima reacție după finală: „Strălucește în bucătărie”

Chefi la Cutițe 2020. Chef Bontea, prima reacție după finală: „Strălucește în bucătărie”

Chefi la Cutițe 2020. Show-ul Chefi la Cutițe și-a desemnat câștigătorul din sezonul 8. Maria Șandru, Roxana Blenche și Ionuț Belei s-au luptat pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Tânărul din Cluj a luat marele premiu de 30.000 de euro. Mulți și-ar fi dorit ca premiul să fie câștigat de Roxana Blenche, considerată cea mai bună din acest sezon.

Câștigătorul a făcut parte din echipa lui Chef Sorin Bontea, iar el a avut prima reacție după finala Chefi la Cuțite 2020.

Bontea: „Băiatul ăsta pur și simplu strălucește în bucătărie”

„Sper să aveți ocazia să gustați din preparatele făcute de @ionutgeorgelbelei. Așa veți înțelege de ce băiatul ăsta pur și simplu strălucește în bucătărie.
Felicitări, Ionuț! Felicitări și mulțumiri echipei care l-a ajutat să câștige această finală: @rizea_catalin88, @maximpaull @vasiliu.roberrt , @chefmanoliu , Coca.

Vă mulțumesc pentru toate mesajele, indiferent cum au fost ele. Am simțit cum ați trăit acest sezon alături de noi, am simțit atașamentul pentru concurenți și cât ați fost de implicați în fiecare ediție.

Multumesc! Ne vedem in sezonul urmator”, a scris Sorin Bontea pe pagina de Instagram.

Chefi la Cuțite este un cooking show englezesc, care a fost difuzat prima dată pe martie 2016, de către canalul de televiziune Antena 1. Emisiunea este moderată de către Gina Pistol. Juriul este format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.

Câștigătorii celor 8 sezoane  Chefi la Cutițe

Sezonul 1. Primul sezon început pe 7 martie 2016 și s-a încheiat pe 7 iunie 2016, iar Crist Șerb, din echipa lui Chef Sorin Bontea, este câștigătorul primului sezon.

Sezonul 2. Al doilea sezon a debutat pe data de 5 septembrie 2016. Lupta s-a dat între Alex Bălan, din echipa condusă de chef Sorin Bontea, și Cristian Voicu, din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu. Chef Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun reprezentant. Cristian Voicu, din echipa lui Dumitrescu, este câștigătorul celui de-al doilea sezon.

Sezonul 3. De această dată a câștigat un concurent din echipa lui Scărlătescu. Iulian Gianny Bănuță a câștigat trofeul și marele premiu de 30.000 de euro din 2017.

Sezonul 4. Finaliștii celui de-al patrulea sezon al show-ului au fost Andrei Cristian Olteanu, din echipa condusa de chef Sorin Bontea, Silvian Hârâială și Mihai Necula, ambii din echipa lui Florin Dumitrescu. Andrei Cristian Olteanu este câștigătorul celui de-al patrulea sezon ”Chefi la cuțite” din echipa lui Bontea.

Sezonul 5. Bogdan Vandici este câștigătorul celui de-al cincilea sezon ”Chefi la cuțite”, din echipa lui Dumitrescu.

Sezonul 6. Mihai Munteanu (Munti) este câștigătorul celui de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite” din echipa lui Sorin Bontea.

Sezonul 7. Finaliștii celui de-al șaptelea sezon au fost Alex Popa și Bobby Săvoiu, din echipa lui Bontea și Alex Comerzan, din echipa lui Scărlătescu. Câștigătorul sezonului 7 a fost Alex Comerzan din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Sezonul 8. Ionuț Belei  este câștigătorul sezonului 8.