Lifestyle

Cher a ajuns să fie comparată cu un travestit! Operațiile estetice i-au desfigurat chipul

Cher a ajuns să fie comparată cu un travestit! Operațiile estetice i-au desfigurat chipul

Cher a ajuns să fie comparată cu un travestit! Operațiile estetice i-au desfigurat chipul. Vedetele sunt capabile sa depuna multe sacrificii pentru a arata mai bine, insa rezultatele nu sunt intotdeauna cele mult asteptate.

Cher este celebră atât pentru ținutele sale provocatoare care îi pun în valoare trupul, cât și pentru numărul mare de operații estetice de care este foarte mândră.

Din cauza recordului pe care il detine la numar de operatii estetice, Cher, in varsta de 74 de ani, a ajuns de nerecunoscut si este comparata cu un travestit.

De-a lungul anilor, Cher a apelat la mai multe interventii chirurgicale, iar imaginea sa de diva a ramas doar o amintire! Artista este comparata acum cu un travestit, iar fanii sunt de parere ca si-a pierdut orice urma de feminitate.

In ciuda faptului ca operatiile ii mascheaza destul de bine ridurile, numeroasele „imbunatatiri” nu au facut decat sa atraga atentia carcaotasilor, care sustin ca artista a ajuns sa aiba trasaturi masculine.

Cher s-a născut în El Centro, California pe 20 mai 1946. Tatăl ei, John Sarkisian, era un refugiat armean care lucra ca șofer de camion. Mama ei, Georgia Holt, născută sub numele Jackie Jean Crouch în Sharp County, Arkansas pe 20 iunie 1927, era o actriță aspirantă și ocazional model, având o descendență amerindiană cherokee, engleză și germană. Părinții lui Cher divorțaseră când aceasta era foarte mică, fiind crescută în mare de mama sa, care se căsătorise cu Gilbert LaPiere, un bancher care o adoptase pe Cher.

Datorită problemelor financiare, mama lui Cher a dat-o în grija unor alți oameni când aceasta era încă copil. Mai târziu, când Cher a început să ia lecții de actorie, mama sa i-a oferit banii necesari. Din cauza diagnosticării cu dislexie la vârsta de 16 ani, aceasta a fost nevoită să abandoneze studiile liceale. În acei ani, Cher a avut o relație scurtă cu Warren Beatty, care devenise recent cunoscut pentru rolul din Splendoare în iarbă.

Cher a ajuns să fie comparată cu un travestit! Operațiile estetice i-au desfigurat chipul