Actual Social

Incredibil. O rusoaică și-a vândut bebelușul pentru a-și plăti operația de înfrumusețare

Incredibil. O rusoaică și-a vândut bebelușul pentru a-și plăti operația de înfrumusețare
Arhivă

Incredibil cât a valorat un nou-născut pentru o mamă din Rusia! Femeia și-a vândut fiul de dragul intervențiilor estetice.

Pentru rusoiaca în vârstă de 33 de ani, aspectul fizic a însemnat mai mult chiar și decât bucuria de a deveni mamă. La cinci zile după ce a născut un băiețel, aceasta l-a vândut ca pe o marfă, contra sumei de 3.000 de lire sterline. Femeia le-a spus polițiștilor și motivul pentru care a recurs la acest gest incalificabil.

Ce voia să facă femeia cu banii

Numai mamă nu se poate numi această femeie! A stat împreună cu copilul său abia născut timp de cinci zile, după care a decis să-l vândă. Banii pe care i-a cerut familiei care l-a cumpărat pe bebeluș aveau să-i servească la o operație estetică. Femeia era nemulțumită de felul cum arăta nasul și voia să-și facă o rinoplastie, conform Dailey Star.

Numai că polițiștii i-au cam încurcat planurile, iar acum se află după gratii, sub acuzația de trafic de persoane. Dar cum au ajuns oamenii legii să descopere fapta?

Cum a fost descoperită tranzacția

Din raportul poliției reiese că mama primise o sumă destul de mică, 274 de lire, de la un cuplu care a acceptat să ia copilul născut în data de 25 aprilie. Însă, la scurt timp, micuțul s-a îmbolnăvit și noii părinți au fost nevoiți să meargă la spital. Cum nu aveau certificate de naștere, au început să apară suspiciunile.

Ca să pună mâna pe document, aceștia au plătit 1.370 de lire sterline. Timp de o lună, au negociat la sânge prețul cu mama care și-a vândut copilul de dragul intervențiilor estetice. Aceasta le-a spus că are nevoie de bani pentru rinoplastie. De altfel, au fost la un pas să achite și restul de 2.730 de lire, cât ceruse rusoiaca pentru bebelușul său. Nu au mai apucat să ducă la bun sfârșit tranzacția, pentru că au fost prinși de oamenii legii.

„Autoritățile au deschis cazul împotriva unei rezidente în vârstă de 33 de ani din Kaspiysk. E suspectată că a încălcat paragraful h din Partea a 2-a a Art. 127.1 din Codul Penal”, a declarat Comitetul Federal Rus de Investigații. Urmează ca oamenii legii să stabilească ce pedeapsă îi va fi aplicată femeii, dar și ce se va întâmpla cu bebelușul acesteia.