Această rețetă apetisantă este preferata sicilienilor. Chiftele se prepară din cartofi, branza, cascaval, ouă. Rețeta pe care o prezentăm azi este ușor de preparat, dar plină de aromă. Chiftelele fără carne pot fi servite ca aperitiv sau la masa de seară. Atenție, plusul de gust îl va da menta.
Iată ingredientele de care aveți nevoie:
Mod de preparare:
Poftă bună!
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
This website uses cookies.