Info Actual > Diverse > Cinci „tricolori”, în izolare. Nici Tătărușanu nu poate juca în meciul cu Islanda
Diverse

Cinci „tricolori”, în izolare. Nici Tătărușanu nu poate juca în meciul cu Islanda

Cinci „tricolori”, în izolare. Nici Tătărușanu nu poate juca în meciul cu Islanda
Cinci „tricolori”, în izolare. Ciprian Tătărușanu, portarul lui Olympique Lyon, nu poate părăsi Franța (țară aflată în zona roșie de coronavirus) pentru a evolua cu naționala României în barajul pentru EURO 2020, cu Islanda. Până la o decizie de suspendarea a meciurilor pentru Euro 2020, a forurilor internționale, România are, până în acest moment, cinci jucători indisponibili.

Din cauza epidemiei de Covid-19, selecționerul Mirel Rădoi are mari bătăi de cap în ceea ce privește stranierii. Ionuț Radu (Genoa), Romario Benzar (Perugia), Vasile Mogoș (Cremonese) și Vlad Chiricheș (Sassuolo) sunt jucătorii români care evoluează în Italia și care nu pot da curs concovării lui Mirel Rădoi pentru duelul cu Islanda, programat pe 26 martie.

Acum, a venit rândul lui Tătărușanu să nu poate părăsi țara în care evoluează, deoarece Franța, ca și Italia, este declarată zonă roșie de coronavirus. Dacă ar ajunge în România, portarul ar urma să intre automat în carantină pentru 14 zile. Iar în Islanda ar fi în aceeași situație.

Pe 26 martie, România va juca cu Islanda, în deplasare, într-o singură manșă, în barajul pentru EURO 2020. Dacă va învinge, naționala noastră se va duela în finală cu Bulgaria sau Ungaria, pe 31 martie, tot în deplasare, și tot într-o singură manșă.