Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cine este, de fapt, Denise Rifai și cum a ajuns celebră: ”Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre…”
Showbiz

Cine este, de fapt, Denise Rifai și cum a ajuns celebră: ”Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre…”

Cine este, de fapt, Denise Rifai și cum a ajuns celebră: ”Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre...”

Denise Rifai este una dintre cele mai controversate prezentatoare de la noi din țară, iar în prezent este este moderatoarea unei emisiuni de pe Kanal D. Iată cine este de fapt Denise Rifai.

Cine este Denise Rifai și cum a ajuns celebră

Denise Rifai și-a început cariera în cadrul unui post de radio, ca prezentator. Ulterior acesta a fost cumpărat de un trust de presă, moment în care a urmat pasul spre televiziune. Timp de nouă ani, mai exact până în luna martie a anului trecut, a lucrat pentru postul de televiziune Realitatea TV.

La început aceasta a fost reporter economic, iar după ceva vreme a devenit moderatoare în cadrul aceleiași televiziuni. A devenit una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv, în urma controversele în care a fost implicată de-a lungul timpului.

Denisa Rifai, poate fi urmărită în prezent de către fanii săi, în fiecare seară de marți, la Kanal D, unde este moderatoarea emisiunii intitulată: ,,40 de întrebări ce Denise Rifai”, care este difuzată începând cu ora 22:00. În cadrul acestei emisiuni, aceasta are numai invitați de seamă.

Cine este Denise Rifai – carieră

CV-ul Denisei Rifai este impresionant. Cariera pe care a reușit aceasta să și-o construiască în televiziune, fără a avea studii de specialitate, este una foarte frumoasă. Ceea ce a consacrat-o pe Denise au fost replicile sale acide la adresa unor personaje politice și nu numai.

Denise a absolvit două facultăți, niciuna dintre ele neavând de-a face cu televiziunea, în cadrul căreia a ales să lucreze: Facultatea de Studii Economice din București și Facultatea de Limbi Străine – Secția Engleză – Arabă.

Cine este Denise Rifai – viață personală

Denise Rifai nu este obișnuită să vorbească despre viața sa personală. Potrivit wowbiz.ro, aceasta a făcut următoarea declarație cu privire la tatăl ei, care este de origine Iordaniană, însă cu cetățenie română, locuind în România unde profesează ca arhitect:

”Pentru că așa îl cheamă pe tata. Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata.

Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea. Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare.

La noi, la arabi este o vorbă: „părintele este peste capul tău”. Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat.

Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată.Eu sunt ca Rifai, ca tata , dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva. Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta”, după cum declara Denise Rifai în urmă cu ceva vreme, potrivit Playtech.