Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cine este jurnalistul de la care Denise Rifai ”fură” meserie. Nimeni nu se aștepta
Showbiz

Cine este jurnalistul de la care Denise Rifai ”fură” meserie. Nimeni nu se aștepta

Cine este jurnalistul de la care Denise Rifai ”fură” meserie. Nimeni nu se aștepta

Cine este jurnalistul de la care Denise Rifai ”fură” meserie. Într-un interviu realizat în exclusivitate pentru Avantaje, Denise Rifai, un bun jurnalist economic, ce face parte din două lumi’: arabă și europeană, și-a deschis sufletul în fața celor care o admiră. Frumoasa vedetă de televiziune a vorbit despre carieră, familie, studii, dar și despre oamenii cu notorietate din presa românească.

„Rifai e numele tatălui meu, care este de origine iordaniană; e un nume arăbesc. De regulă, în limba arabă, toate numele au o anumită semnificație. Rifai înseamnă < Cel de Sus > și este un nume des întâlnit în lumea bună arabă, este specific unei clase sociale înalte. Eu sunt un om foarte simplu, un om credin­cios, curat emoțional, și îmi doresc foarte mult să las ceva în urma mea.
Pentru asta muncesc în fiecare zi, în fiecare minut al existenței mele, cred că este menirea noastră să lăsăm ceva care să ne ateste trecerea prin această lume. Eu așa îmi trăiesc viața”, spune vedeta TV.

Denise Rifai: „Este jurnalistul de la care eu învăț în fiecare zi”

Ce personalități pe care le admiră Denise Rifai? Ion Cristoiu, Marius Tucă, Robert Turcescu și Andreea Esca. Despre celebrul jurnalist Ion Cristoiu, moderatoarea TV are numai cuvinte de laudă.

„Ion Cristoiu este jurnalistul de la care eu învăț în fiecare zi, este un om care, deși are atât de mulți ani de presă, savurează cu modestie și plăcere întâlnirea cu fiecare invitat în parte, se simte onorat, deși invitații lui ar trebui să se simtă onorați de prezența lui. Este acel ziarist care își iubește profesia cu pasiune și care, de când se trezește și până se culcă, trăiește pentru presă. Este un exemplu pentru noi toți, și eu sunt onorată că mă apreciază foarte mult. În materie de realizatori de talk-show-uri, mi-au plăcut Marius Tucă, Robert Turcescu… În ceea ce privește prezentatorii de Știri, cap de listă este Andreea Esca”, a declarat vedeta de la Kanal D.