Showbiz

Cine este soțul lui Cameron Diaz și care este secretul iubirii lor

Cine este soțul lui Cameron Diaz și care este secretul iubirii lor

Din exterior, Cameron Diaz și Benji Madden, sunt văzuți ca fiind un cuplu de o putere remarcabilă. Se iubesc și astăzi la fel ca în prima zi și sunt un exemplu pentru orice cuplu din lume. Ce ține focul viu al dragostei lor, vom afla în reportajul zilei.

Cine este soțul lui Cameron Diaz, Benjamin Madden? Și care este secretul iubirii lor

Artiști amândoi, iubiți de public fiecare în parte, separat, dar și împreună, ca și cuplu. Sunt tineri, frumoși și au tot ce le trebuie. Cameron Diaz și Benji Madden s-au căsătorit în anul 2015 și de atunci și până astăzi cei doi trăiesc cu deosebită intensitate fiecare clipă petrecută împreună.

Actrița a declarat: Primul lucru pe care l-am spus când l-am întâlnit prima dată pe [viitorul] meu soț a fost: „Este sexy„.

Cariera proeminentă de film a lui Cameron i-a adus acesteia titluri, care se vor păstra decenii întregi, dar fanii sunt curioși să afle mai multe despre căsnicia ei cu starul muzicii rock Benji.

Unul dintre gemeni, soțul vedetei de la Hollywood

Cine este soțul lui Cameron Diaz, Benji Madden? Este o întrebare firească, la cât de celebră este ea, cunoscută ca fiind unul dintre cele mai proeminente vedete de la Hollywood.

Născut la 11 martie 1979, Benjamin, alintat ca Benji, este muzician și membru al trupei pop-punk Good Charlotte, pe care a format-o împreună cu fratele său geamăn Joel.

Gemenii identici, originari din Maryland, au format și duo-ul pop-rock The Madden Brothers. Soțul rocker al lui Cameron s-a alăturat fratelui Joel ca echipă de jurați în cel de-al patrulea sezon al emisiunii The Voice Australia în 2015.

Cei doi frați gemeni dețin Compania de management MDDN, care oferă servicii creative artiștilor. Compania a ajuns la celebritate după ce a preluat managementul cântăreței Jessie J în 2015.

În biografia lor de pe Instagram se poate citi: „Creată de artiști pentru artiști, pentru a ne împărtăși cunoștințele, experiența și relațiile, pentru a le proteja și a le hrăni carierele, în timp ce le îndrumăm creșterea pozitivă.

Cum s-au cunoscut

Cameron și Benji s-au cunoscut în 2014 prin intermediul cumnatei lui Madden, Nicole Richie, titrează The Sun. Pentru Cameron, întâlnirea cu Benji a fost dragoste la prima vedere.

Anul 2020 începea cum nu se poate mai bine pentru celebra actriță americană. La 5 ani de la căsătoria cu muzicianul Benji Madden și-a împlinit în sfârșit visul de a vedeni mamă. S-a lăsat de filmări încă din 2014, a devenit mult mai liniștită și a simțit că este timpul să se dedice total familiei, lăsănd în urmă Hollywood-ul și magia filmelor.

În ianuarie 2020, Diaz surprindea pe toată lumea cu o postare pe Instagram: „La mulți ani din partea familiei Madden! Suntem atât de fericiți și recunoscători să începem această nouă decadă cu vestea nașterii fiicei noastre, Raddix Madden. Ne-a cucerit imediat inimile și ne-a completat familia.

Deși suntem încântați să împărtășim această veste cu voi, vrem să protejăm intimitatea micuței noastre. Așadar, nu vom posta fotografii și nici alte detalii, în afară de faptul că este foarte foarte drăguță. Unii ar spune chiar RAD (radiantă)”.

Ulterior, și mândrul tată a scris, pe pagina lui de twitter, în februarie 2022.

Soția și fiica mea mă umplu de atâta recunoștință. În fiecare zi mă simt atât de norocos. Am vrut doar să o spun cu voce tare!”, alăturând textului și o imagine superbă cu trei trandafiri roșii, desenați grafic, într-o creionare artistică deosebită.

Benjamin Madden, însuși, spune despre el că este soț, tată, desenator/pictor, prieten, antreprenor și fondator al MDDNco.

Foto: afisha.md/arhiva