Info Actual

Info Actual > Diverse > Cine este vinovat pentru pandemia de coronavirus? China face acuzații grave
Diverse

Cine este vinovat pentru pandemia de coronavirus? China face acuzații grave

Cine este vinovat pentru pandemia de coronavirus? China face acuzații grave

Cine este vinovat pentru pandemia de coronavirus? În China pandemia de coronavirus a ajuns în ultima fază, iar guvernul nu poate trece peste această gravă roblemă și face cercetări pentru a depista unde s-a declanșat totul.

Chiar dacă nu este nimic oficial, autoritățile chineze au suspiciuni în ceea ce privește răspândirea pandemiei de coronavirus. Ei fac acuzații grave asupra statului American, menționândcă virusul are origini americane.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Chinei, Zhao Lijian, are suspiciuni că noul virus a ajuns în Wuhan cu ocazia Jocurilor Militare Mondiale, care s-au desfășurat în perioada 18-27 octombrie 2019. anunțul a fost făcut public prin intermediul contului său de Twitter.

 

Cine este vinovat pentru pandemia de coronavirus? China le abordează din perspectivă științifică

 

Mai târziu, Geng Shuang, un alt purtător de cuvânt al ministerului, a subliniat că există “opinii diverse despre originea bolii. Dar China le abordează din perspectivă științifică.”

S-a publicat și în China că în timpul acestor jocuri, la care au participat 9.603 de sportivi militari din 104 țări, mai mulți americani au fost spitalizați pentru ”pneumonie rară”.

Dr. Zhong Nanshan, șeful Comisiei Naționale de Sănătate din China, care a condus lupta împotriva epidemiei de coronavirus și care speră ca în aprilie virusul sa dispara, a declarat pe 27 februarie că ”infecția a fost detectată pentru prima dată în China, dar este posibil ca virusul să nu fi avut originea în China”, potrivit digisport.ro.