Info Actual > Diverse > Cine va fi transferat la Juventus, după vânzarea lui Ronaldo.  Antrenorul Allegri i-a promis că va fi titular
Diverse

Cine va fi transferat la Juventus, după vânzarea lui Ronaldo.  Antrenorul Allegri i-a promis că va fi titular

Cine va fi transferat la Juventus, după vânzarea lui Ronaldo.  Antrenorul Allegri i-a promis că va fi titular

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United a luat o povară financiară de pe finanțele clubului Juventus, care a scăpat de salariul său imens, de 31 de milioane de euro. Zvonurile spun că acum pregătește o super lovitură, scrie Football Italia.

Conform publicației Foot Mercato, Mauro Icardi este dorit foarte mult de „Bătrâna Doamnă”, care a deschis tratativele. Și înfrângerea surprinzătoare cu Empoli,a contribuit la analiza în urma căreia s-a ajuns la concluzia că e nevoie urgentă de un atacant de clasă.

Mauro Icardi, sunat de Massimiliano Allegri pentru a veni la Juventus

Antrenorul Massimiliano Allegri a cerut neapărat ca argentinianul să fie adus, după ce l-a sunat și i-a spus că va fi titular. Este de așteptat ca mutarea să se facă rapid, deoarece perioada de transferuri se încheie pe 31 august.

Se pare că între timp, directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, a discutat deja cu reprezentanții lui Icardi și le-a spus că e de vânzare. Un impediment este că Juve l-ar vrea deocamdată doar ca împrumut. Parizienii nu ar refuza nici această variantă, în cazul în care există și o clauză de obligativitate pentru transfer definitiv.

Icardi este conștient că are are șanse mici să mai joace titular după venirea lui Messi. Plus că în atac se mai află Neymar și Mbappe, cu toate că francezul e posibil să plece la Real Madrid.

Se pare că aceasta ar fi cheia mutării, deoareca Icardi ar vrea să aștepte un eventual transfer al lui Mbappe. Însă s-ar putea ca timpul rămas să fie foarte scurt, așa că nu ar refuza mutarea cât mai repede.

În plus, plecarea lui Icardi ar fi o relaxare pentru cei de la PSG din punct de vedere financiar. Dar dacă s-ar transfera la Juventus, Icardi ar deveni imediat inamicul fanilor lui Inter, echipă pentru care a jucat 6 ani înainte să ajungă la PSG. Mauro Icardi a mai fost dorit de Juve și anul trecut.

Conform publicației de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Icardi, este de 40 de milioane euro.

Gianluca Di Marzio, expert în transferuri, insistă că accentul este pus pe îmbunătățirea liniei de mijoloc, iar Icardi nu este o prioritate.

Cu toate acestea, Footmercato relatează că Juve își intensifică urmărirea atacantului.