Info Actual

Info Actual > Diverse > Ciprian „Prosop” Marica, vedeta petrecerii cu nume sonore din fotbalul românesc
Diverse

Ciprian „Prosop” Marica, vedeta petrecerii cu nume sonore din fotbalul românesc

Ciprian „Prosop” Marica, vedeta petrecerii cu nume sonore din fotbalul românesc

Ciprian „Prosop” Marica, vedeta petrecerii cu nume sonore din fotbalul românesc. Au furat startul! Deși mai sunt doar 10 zile până la sfârșitul stării de urgență, brigada greilor din fotbal și unii dintre cei mai importanți milionari ai României au șprițuit până aproape de zori. Subiectul favorit al petrecăreților nu a fost pandemia de coronavirus și nici măcar fotbalul.

Ciprian Marica și, implicit scandalul „Prosopelul” în care a fost implicat, a fost subiectul favorit. Astfel, Adi Mutu, ex-colegii de la ”națională”, Răzvan Raț, Ianis Zicu sau patronul milionar al Universității Craiova, Mihai Rotaru, s-au distrat copios pe seama lui Marica.

Fostul fotbalist a ajuns și el la cheful de marți noaptea, conform Cancan. Cel poreclit D.D., Dan Diaconescu, a dat tonul glumelor. Din acel moment, glumele, stropite cu șprițul corespunzător, s-au succedat în cascadă.

Video. Fotbalistul Ciprian Marica, prins la hotel, în Cluj, cu ...

Mega-party cu nume sonore

Mucalitul D.D, Adrian Mutu, rivalul miliardar al lui Gigi Becali, Mihai Rotaru, Viorel Glăman, fostul șef al Gărzii de de Mediu București, Adrian Thiess, Sergiu Diacomatu, dar și alte nume sonore, n-au ținut cont de interdicțiile impuse de starea de urgență și a făcut mega-party. Petrecerea a avut loc într-un renumit local din apropierea Grădinii Zoologice.

Aproximativ 30 de persoane au păstrat distanțarea socială corespunzătoare, dar împreună, la cârciuma din Pipera. În ciuda atâtor nume sonore, însă, personajul central al serii a fost, bineînțeles,  Ciprian Marica.

Potrivit surselor Cancan, totul a început odată cu apariția la petrecere a fostului fotbalist. Din câte se pare, acesta n-a fost lăsat prea mult timp să respire. A fost asaltat de către senzaționalul „Domn Dan”, Adrian Mutu și Mihai Rotaru cu tot felul de glume pe tema mega-scandalului amoros în care a fost implicat recent.

„Ploaie” cu prosoape albe!

De la o astfel de „reuniune” nu aveau cum să lipsească lăutarii.  Atmosfera petrecerii a fost întreținută de renumitul lăutar Viorel Bogățeanu. De la petrecere nu au lipsit nici fetele de oraș, care s-au bucurat să iasă din izolare. Chiar și pentru o noapte.

„Tradiția” conform căreia lăutarii erau acoperiți de o ploaie de bancnote a dispărut. Special pentru Ciprian Marica, în local au ajuns mai multe baxuri cu prosoape, pe care petrecăreții le-au aruncat. Aluzie clară la episodul controversat în care acesta a fost implicat într-un hotel din Cluj.

După ora 22:00, însă, Ciprian Marica a părăsit locația din Pipera. Din câte se pare, Cipri, zis acum „Prosop”, n-a prea gustat glumele care au fost făcute în special de Dan Diaconescu și de Adrian Mutu pe seama lui și a decis să se retragă în plină glorie.