Lifestyle

Ciutacu a criticat dur un artist celebru. Este rușinos ce i-a transmis: „Papagal gonflat artificial”

Ciutacu a criticat dur un artist celebru. Este rușinos ce i-a transmis: „Papagal gonflat artificial”

În ciuda aparențelor, nu toată lumea îl place pe Selly. Recent, Andrei Șelaru, alias Selly este un vlogger, cântăreț și actor român, a fost criticat dur de Victor Ciutacu.

Selly este unul dintre cei mai cunoscut vloggeer din România, care a colaborat cu postul PRIMA TV, acolo ude realiza o emisiune TV. După patru luni de colaborare, tânărul a renunțat la show, lucru ce l-a determinat pe jurnalist să spună despre artist că și-a rupt „gâtul într-o meserie care-l depășește, dar despre care are păreri”.

Ciutacu: 80.000 oameni pe un post generalist

„Încă un papagal gonflat artificial care are impresia că le știe pe toate și, la prima încercare, își rupe gâtul într-o meserie care-l depășește, dar despre care are păreri. Greu la deal cu boii mici…

P.S. Audiență medie de 80.000 oameni pe un post generalist =)))))”, a scris Victor Citacu pe contul personal de socializare.

Amintim faptul că prezentatorul de televiziune și soția lui au făcut al doilea vaccin împotriva Covid-19, mai exact schema completă de vaccinare împotriva SARS-CoV-2. După ce s-au imunizat, jurnalistul a scris pe contul personal de socializare cum s-a simțit la 78 de ore de la rapel.

„Regret să vă dezamăgesc, dar au trecut vreo 78 de ore de la rapel și nici eu, nici ilustra mea soție nu lătrăm, nu avem aripi, nu suferim de dureri de cap/mușchi. Și nici nu cred că ne-au furat doamnele alea drăguțe sufletele când ne-au injectat cu serul Ocultei.

VĂ PUPĂM PE DINȚIȘORI DIN PRIMUL AVION
Victor Ciutacu, după RAPEL: În altă ordine de idei, tot nu ne face absolut nici o plăcere să bântuim prin spitale, fie ele de stat sau private… P.S. Când s-o da drumu’ la călătorit pe bază de adeverințe/pașapoarte de vaccinare, vă pupăm pe dințișori din primul avion” a scris jurnalistul de la România TV, Victor Ciutacu, pe Facebook.