Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Clarvăzătoarea României anunță dezastrul: Era cumplit ceea ce vedeam!
Ezoteric

Clarvăzătoarea României anunță dezastrul: Era cumplit ceea ce vedeam!

Clarvăzătoarea României anunță dezastrul: Era cumplit ceea ce vedeam!

Clarvăzătoarea României anunță dezastrul. Maria Ghiorghiu sădește panică în rândul cititorilor care îi vizitează blog-ul personal. Femeia a vorbit despre o noua previziune care i s-a arătat și pe care o descrie drept cumplită.

De această dată, Maria Ghiorghiu, celebra clarvazatoarea cunoscută de la noi, a transmis încă un mesaj sinistru pe blogul său, prin intermediul căreia anunță inundații grave.

„În aceasta seara,desi eram prinsa cu treburi prin bucatarie,brusc, vada de parca as fi avut un ochi la ceafa,vad inspre Sud -Vest o localitate inundata. Apa era foarte mare,tulbure si ajungea pana la ferestre. Era cumplit ceea ce vedeam.

Dragii mei, din nefericire,vom auzi de astfel de Inundatii grave. Unde anume vor fi sau cand anume,eu nu stiu a va spune.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului,ca sa ne ajute si sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni. Sa multumim in fiecare clipa dragilor,pentru toate cate am primit si primim in DAR de la DUMNEZEU,dar mai ales,pentru faptul ca suntem sanatosi si ne bucuram de viata si de cei dragi noua.

Sa ne intarim in Credinta si niciodata sa nu ne lepadam de HRISTOS DOMNUL si MANTUITORUL nostru,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.”, a scris clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu.