Lifestyle

Clarvăzătoarea României anunță doliu în Biserica Română. „Sicriu acoperit cu pânză neagră”

Clarvăzătoarea României anunță doliu în Biserica Română. „Sicriu acoperit cu pânză neagră”. Maria Ghiorghiu a vorbit pe blogul său, mariaghiorghiu.blogspot.com, despre un nou vis premonitoriu.

Acesta a povestit că a văzut ceva care indică un eventual doliu în lumea religioasă, cândva în viitor. Clarvăzătoarea României anunță că a visat un sicriu cărat de câteva persoane tinere, în care clar se afla cineva. Un amănunt i-a atras, însă, atenția. Maria Ghiorghiu spune că  sicriul era acoperit de o pânză neagră cu o cruce pe ea, semn că este vorba despre o importantă față bisericească.

„Vedeam câteva persoane tinere, care purtau pe bratele lor, (de manere) un Sicriu. Sicriul se vedea că nu este gol, după felul cum era ținut ca nu cumva să-l scape. SICRIUL era acoperit cu o pânză neagră și lucioasă, un acoperământ specific Sfintelor Biserici. Acoperământ ce avea pe el SFÂNTA CRUCE a LUI HRISTOS lucrată din mătase aurie”, a scris Maria Ghiorghiu.

Presa romaneasca in doliu! Dupa Simona Catrina, o alta jurnalista

„Vom auzi de cineva care trece la Domnul”

„SICRIUL era acoperit cu o pânză neagră și lucioasă, un acoperământ specific Sfintelor Biserici. Acoperamânt ce avea pe el, SFÂNTA CRUCE a LUI HRISTOS lucrată din mătase aurie”, a spus Maria Ghiorghiu.

Clarvăzătoareaface o comparație cu sicriile acoperite de Tricolor. Aceasta e de părere că, în curând, vom auzi de trecerea în neființă a unei personalități din lumea bisericească.

„Așa precum vedem adeseori sicrie îmbrăcate în Tricolorul României, așa era acum sicriul acoperit cu acoperământul negru și lucios, cu Sfânta Cruce aurie pe el.
Dragii mei, cred că vom auzi de cineva care va trece la DOMNUL, cineva dintre feţele bisericești”, a mai scris Maria Ghiorghiu.

Clarvăzătoarea a făcut și un apel la rugăciune pentru sufletul persoanei respective.

„Cine anume eu nu știu a vă spune, dar putem să ne rugăm pentru sufletul lui și pentru noi toți deopotrivă!”, a încheiat prezicătoarea.