Lifestyle

Clarvazatoarea Romaniei anunta sfarsitul! Previziune sinistra: „Atat de grav”

Clarvazatoarea Romaniei anunta sfarsitul! Previziune sinistra: „Atat de grav”

Clarvazatoarea Romaniei anunta sfarsitul! Maria Ghiorghiu a lansat o noua previziune care baga romanii in sperieti.

De aceasta data, Maria Ghiorghiu a povestit pe blog-ul sau personal ce mesaj a primit despre tara noastra. Se pare ca Romania va primi o lovitura puternica!

„Dragii mei, în aceasta dimineata, o lumina alba si stralucitoare m-a trezit si astfel am in faţa ochilor inchisi, chiar langa căpătâiul meu, un pat adanc din lemn, un pat fara de saltea pe care se afla ceva sau cineva invelit cu o pânza bej, la capatul caruia, tot in pat, dar sprijinit de tablie se afla Harta Romaniei.

În faţa Hartii Romaniei tot in pat, la baza Hărtii ardea cu flacara vie o lumanare, doar una singura. M-a cutremurat aceasta viziune, deoarece acel pat era ca o cutie (sicriu) din lemn fara de capac.

Clarvazatoarea Romaniei anunta sfarsitul: „Maria Ghiorghiu: „Atât de grav””

Aud glas care spunea asa: „Ceea ce urmeaza sa se intample in Romania, il sfatuieste pe Părintele Orban sa-si dea Demisia.”

Dragii mei, ce urmeaza a se intampla in Romania, atat de grav, eu nu stiu a va spune. Ceea ce stiu dragilor, este faptul că, daca vom avea Credinta, nadejde si dragoste in Prea Sfanta Treime si-n Maica Domnului, vom fi ocrotiti si ocoliti de toate suferintele si de toate necazurile.

Sa nu ne-ndoim de acest lucru niciodata, dragilor.

Sa fim buni, sa fim milostivi si cu inima buna si smerita, cu sufletul plin de lumina Invierii Lui Hristos si nu avem a ce ne teme”, este mesajul pe care Maria Ghiorghiu l-a postat recent pe blog-ul sau, potrivit Substantial.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *