Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Clarvazatoarea Romaniei, indemn la rugaciune: “Da, e patologica! BACTERIE patologica!”
Ezoteric

Clarvazatoarea Romaniei, indemn la rugaciune: “Da, e patologica! BACTERIE patologica!”

Clarvazatoarea Romaniei, indemn la rugaciune! Maria Ghiorghiu a revenit in centrul atentiei cu o noua previziune care baga groaza in romani.

Pe blog-ul sau personal, Maria Ghiorghiu sustine ca se va intampla ceva in perioada 20-30 Decembrie. Chiar daca nu stie despre ce e vorba, aceasta ii sfatuieste pe oameni sa se roage.

“10 Martie 2020, ora 23,45 ! Dragii mei, în aceasta seara tarzie, aud un glas care spune doara atat: “În perioada 20 – 30 Decembrie!”. Prieteni dragi, ce se va intampla in aceasta perioada sau unde anume,eu nu stiu a va spune deocamdata.Dar cum pana in Decembrie mai e ceva timp, sa ne rugam fratilor ca sa avem parte si de lucruri frumoase in viata noastra.

Sa fim optimisti, sa nu ne temem de Coronavirus, ci sa avem Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului si vom fi bine cu totii. Sa respectam cu sfintenie regulile de igiena, si nu avem de ce sa fim ingrijorati”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

Potrivit mesajului aparut pe blog-ul sau personal, omenirea ar urma sa din cauza unei bacterii, pe care aceasta a descris-o in detaliu. In plus, clarvazatoarea Romaniei ii indeamna pe oameni sa se apropie de Dumnezeu, potrivit Romania TV.

Maria Ghiorghiu: “Patologie! Da, e patologica! BACTERIE patologica!”

“În aceasta după-amiaza, in timp ce scriam aici, pe blog, aud un glas care spune asa: “Patologie! Da, e patologica! BACTERIE patologica!”. Clipă în care, am in fața ochilor un patrat rosu ca de foc, un rosu foarte intens, iar in patrat, pe partea stanga in interior, cam o treime din patrat, vedeam ceva alb in rosul intens, ceva alb ce arata ca o jumatate de meduza, cu multe tentacule.In termeni medicali spus, vedeam o BACTERIE care se tot extindea in interiorul patratului de foc rosu intens.

Vom auzi de o BACTERIE, posibil ucigasa, care va face ravagii in lume

As da ca exemplu (luat de pe net ) ceva ca in imaginea de mai jos,doar ca era in patrat rosu de foc, era sectionata in doua si transparenta la mijloc cu multe tentacule. Dragii mei,din păcate, vom auzi de o BACTERIE, posibil ucigasa, care va face ravagii in lume. Unde anume se va descoperi sau cand, eu nu stiu a va spune. Ceea ce stiu, dragilor, este faptul că, de vom avea credinta in inima si-n sufletul nostru, macar cat un graunte de mustar, de ne vom iubi aproapele ca pe noi insine, vom fi ocoliti si ocrotiti de tot ce ne-ar aduce chin si suferinta.

Clarvazatoarea Romaniei, indemn la rugaciune: Sa mergem la sfânta biserică sa ne spovedim la părintele duhovnic

Sa fim buni fratilor, sa facem fapte bune, sa avem mila de cel necajit si oropsit, sa ne rugam pana si in gandul nostru, si nimic nu se va atinge de sufletul si de trupul nostru. Suntem in Sfantul si Marele Post al Sfintelor Pasti, sa mergem la sfânta biserică sa ne spovedim la părintele duhovnic ca apoi, sa fim vrednici a ne impartasi cu Sfintele Taine, cu Prea Curat si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos, Caruia I se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea. Amin! Cu dragoste, Maria”, a dezvăluit Maria Ghiorghiu.