Lifestyle

Claudia Pătrășcanu război „pe viață și pe moarte” cu Bianca Drăgușanu. „Desfrânată! Falsă!”

Claudia Pătrășcanu război „pe viață și pe moarte” cu Bianca Drăgușanu. „Desfrânată! Falsă!”

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu pare că e departe de a se încheia, după ce fosta soție a lui Alex Bodi a început o relație cu Gabi Bădălău.

Niciuna dintre cele două nu lasă securea jos, „lovindu-se” de fiecare dată când li se ivește ocazia.

Ce le „leagă” pe cele două femei

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu îl au în comun pe Gabi Bădălău, iar de aici a început un adevărat război între ele.

Artista este într-o luptă continuă prin tribunale cu tatăl copiilor ei, în timp ce Bianca Drăgușanu se plimbă cu Gabi Bădălău prin vacanțe de lux.

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a făcut câteva declarații despre Claudia Pătrășcanu, după ce aceasta l-ar fi scuipat pe Gabi Bădălău atunci când a fost la Constanța să-și ia copiii. Artista a luat foc și a atacat-o dur pe vedetă.

„Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea, cu viața, căsnicia și viețile noastre și nu vreau să comentez absolut nimic, pentru că nu are chiar nicio legătură. Fiecare să-și vadă de treaba ei. Nu o cunosc, nu mă cunoaște, atunci să nu ne permitem cumva să vorbim prea multe. Nu o cunosc personal, nu am văzut-o niciodată. Da, au fost câteva mesaje de bun-simț, adică nimic deranjant, consider eu, și au fost într-un moment în care încă soțul meu mi-ar fi transmis mie ceva”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a răspuns la testul iute de la emisiunea lui Măruță

Atunci când Măruță a întrebat-o pe artistă cum ar caracteriza-o pe Bianca Drăgușanu, aceasa a aruncat cu vorbe.

Claudia Pătrășcanu a făcut imediat caracterizarea

„Desfrânată! Falsă! Nu e un exemplu bun pentru mine, dar și pentru orice mamă”, a spus ea. A adăugat imediat că nu vrea să guste din sosul iute, pentru că își asumă ce spune și pentru că ”ăsta-i adevărul.” Sigur, a lungit momentul. ”Mă bagi în gura lupului. Dacă nu mi-a fost frică de Bădălău, de ce mi-ar fi frică de ea?”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu: ”Desfrânată! Falsă!”

La fel de bine se descurcase, de alfel, la prima întrebare pe care Măruță i-o pusese.

„De ce m-am ferit nu am scăpat!”, a spus Claudia, iar Măruță i-a spus: „Trebuie să dai nume, 3,4,5 nume…”.

Iar artista s-a conformat imediat. „Din ce am auzit, una ar fi Cristina Bădănoiu. Știu de la el. Mai e fata asta, cum îi zice, Diana Munteanu, de la el știu… Și Daniela Crudu, cu care a continuat și în timpul căsniciei”, a răspuns Claudia Pătrășcanu, potrivit cancan.ro