Lifestyle

Claudia Pătrăscanu, strigăt de ajutor. „Primesc mesaje in care sunt amenințată”

Claudia Pătrăscanu, strigăt de ajutor. „Primesc mesaje in care sunt amenințată”

Claudia Pătrăscanu, strigăt de ajutor. „Primesc mesaje in care sunt amenințată”.

Claudia Pătrășcanu și Gabriel Bădălău se află în plin proces de divorț. Aparițiile în presă ale cântăreței sunt din ce în ce mai îngrijorătoare. Aceasta s-a plâns de multe ori că familia soțului său face presiuni asupra sa. În ultima postare pe Facebook, însă, Claudia vorbește cu subiect și predicat de faptul că primește amenințări.

Artista lasă să se înțeleagă faptul că cineva din partea soțului său o amenință cu faptul că îi vor fi luați copiii, dar nu dă nume.

„Nimeni și nimic nu poate sa i ia de lângă mine…. Chiar dacă direct si indirect primesc mesaje in care sunt amenințată de acest lucru! Sunt o mama impecabila și voi merge pana in pânzele albe ca acești copii sa crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ!

Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată,nu am greșit cu nimic, îmi văd de viața și copii, de educația lor și vreau sa i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii. Îmi divinizez copiii și nu mi am dorit niciodată sa i despart de tatăl lor, ba chiar îmi doresc sa fie bine numai și numai pentru ei,dar…… Nu înțeleg de ce atata presiune și răzbunare asupra mea?!

Sunt mama copiilor lui și cu asta spun tot! Sunt convinsă ca in țara aceasta încă se poate face dreptate, ca sunt oameni cu suflet și cu conștiința și vor decide corect viața a doi copii care vor sa fie luați de lângă mama lor!

Vreau doar sa-i cresc frumos, cu respect, credința și sa nu le lipsească dragostea și afecțiunea mamei. Caci doar așa se vor dezvolta frumos! Celor care ma simpatizați de ani buni, vreau sa va multumesc pentru toate mesajele dumneavoastră și pentru toate aprecierile de a lungul timpului. Stiu ca răbdarea și credința ne ajuta in orice situație și las totul in mâinile Domnului!”, este mesajul cântăreței.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *