Info Actual > Showbiz > Clipe de coșmar pentru Lora! A fost la un pas să-și piardă viața: Nu voi mai păși pe scenă
Showbiz

Clipe de coșmar pentru Lora! A fost la un pas să-și piardă viața: Nu voi mai păși pe scenă

Clipe de coșmar pentru Lora! A fost la un pas să-și piardă viața: Nu voi mai păși pe scenă

Clipe de coșmar pentru Lora! Cântăreața a fost implicată într-un accident rutier, și a făcut declarații cutremurătoarea despre această experiență groaznică prin care a trecut.

Clipe de coșmar pentru Lora! A fost la un pas să-și piardă viața

Lora a mărturisit că, în urmă cu 18 ani, a fost implicată într-un accident rutier, și era la un pas să moară. Artista a scăpat ca printr-o minune, chiar dacă a crezut că acela îi este sfârșitul.

„M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo.

În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc. Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost OK”, a declarat artista.

A avut o cădere gravă la nivel psihic

Lora a mai mărturisit că avea 20 de ani când a trăit experiența dramatică și a avut o cădere gravă la nivel psihic și i-a luat mult să își revină.

„A fost momentul în care am crezut că îmi vor crește mustăți în studio și că nu voi mai păși pe scenă pentru că problemele pe care le-am avut în urma acestui accident au fost nu numai de natură fizică, ci și psihologică. Partea bună este că așa am început să compun și mi-am dezvoltat această latură, despre care nu știam că există, și am început să compun și pentru alții, dar mă obișnuisem cu ideea că eu nu voi mai fi vreodată pe scenă. E greu ca deodată să nu mai fii frumușică, dar te obligă să-ți dezvolți aptitudini, iar când am reparat totul și pe plan psihic și fizic, am rămas cu aptitudinile”, a afirmat Lora în exclusivitate pentru VIVA, citat de România TV.