Social

Clipe de groază la Spitalul „Sf. Pantelimon” din București! Fum gros în salonul de terapie intensivă

Clipe de groază la Spitalul „Sf. Pantelimon” din București! Fum gros în salonul de terapie intensivă

La doar două zile de la incendiul de la Institulul ”Matei Balș” din Capitală, un alt eveniment neplăcut a avut loc, duminică seara, într-un spital din București. Din primele informații, se pare că, au fost evacuați pacienții dintr-un salon care s-a umplut de fum de la Spitalul „Sf Pantelimon”.

Potrivit managerului spitalului, în salonul de terapie intensivă erau trei pacienți, care au fost evacuați și nu au fost afectați. Acesta a declarat că nu a fost vorba de flacără, ci despre un neon care nu a mai funcționat și a început să scoată fum.

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20:15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului” – a anunțat ulterior, într-un comunicat, Spitalul Sfântul Pantelimon, potrivit Digi24.

Incidentul a fost unul minor

La rândul său, Elena Voicu, șefa ATI de la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” a spus că a fost un incident minor.

„S-a decis evacuarea celor doi pacienți și mutarea în altă zonă a Terapiei Intensive, în timp ce salonul va rămâne închis până mâine dimineață, până când electricienii vor remedia situația”, a spus Elena Voicu, șefa secției ATI a spitalului, potrivit Libertatea.