Info Actual

Info Actual > Showbiz > Clipe grele pentru soții Pastramă. S-a întâmplat ceva rău. Ce soluție ar mai fi?
Showbiz

Clipe grele pentru soții Pastramă. S-a întâmplat ceva rău. Ce soluție ar mai fi?

Clipe grele pentru soții Pastramă. S-a întâmplat ceva rău. Ce soluție ar mai fi?

Clipe grele pentru soții Pastramă. Temutul virus apărut la finalul anului trecut în Wuhan, în China, s-a răspândit cu repeziciune în toată lumea, iar autoritățile au luat măsuri drastice pentru a stopa răspândirea. Din cauza pandemiei de coronavirus, toate restaurantele și barurile au fost închis. Acest lucru a afectat serios numeroase firme. Printr acestea se numără și Brigitte și Florin Pastramă.

Recent, cuplul Brigitte – Florin au ofereau un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care dezvăluiau că pandemia de coronavirus nu a reușit să îi destabilizeze atât de mult financiar.

Cei doi au decis, la începutul acestui an, să înființeze o afacere împreună. Astfel că cei doi soți au deschis un restaurant fast-food, în care au investit sume mari de bani, potrivit antenastars.ro.

Pandemia de coronavirus i-a lovit din plin și pe ei, din cauza măsurilor de siguranță impuse de autorități pentru a împiedica răspândirea virusului.

Așadar, Brigitte și Florin Pastramă au decis să își vândă afacerea în care au investit destul de mult, cu nu mai puțin de 57. 000 de euro, motiv pentru care au lansat un anunț pe un cunoscut site de vânzări, unde au oferit toate detaliile pentru cei interesați.

“Vand afacere la cheie cu vad format, cu toate dotarile la standarde superioare, doua aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, doua fritoze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie productie inox, gratar trifazic, congelator vertical, masina cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video si alarma.

Spatiul are contract de inchiriere 10 ani / 900€/luna”, se arată în anunțul publicat pe site.