Info Actual

Info Actual > Showbiz > Codin Maticiuc, mesaj sfâșietor pe Facebook: „Mi-e dor de tot și de toate…”
Showbiz

Codin Maticiuc, mesaj sfâșietor pe Facebook: „Mi-e dor de tot și de toate…”

Codin Maticiuc, mesaj sfâșietor pe Facebook: „Mi-e dor de tot și de toate...”

Codin Maticiuc, mesaj sfâșietor pe Facebook! Fie că ne place, fie că nu, toți românii trebuie să privească realitatea în față și să respecte recomandările guvernaților, a președintelui și, nu în ultimul rând, recomandările medicilor, din această perioadă de criză.

Despre acest subiect delicat a scris și Codin Maticiuc, personaj controversat al ultimilor ani, cel care a devenit în timp produ-cător, regizor, actor.

Recent,  Maticiuc a scris un mesaj pe Facebook despre situația de criză, despre teama pe care o avem majoritatea dintre noi, teama pentru cei dragi, pentru viitor, dar și neputința de a schimba ceva în viitorul apropiat.

”Mi-e dor de tot și de toate. Mi-e dor de mulți și de multe. Dar cel mai dor este să nu stau cu frică pentru mama, tata și copiii mei. Pentru sănătatea lor. Cel mai dor este să nu-mi fie teamă pentru vremurile care vor veni. Pentru că îmi este. Cred că lupta pentru viață și sănătate va avea niște repercusiuni economice și sociale nebănuit de grave care la final tot în sănătate se vor reflecta acut. Cel mai dor mi-este de certitudinea ca totul va fi bine” , este mesajul scris de Codin Maticiuc, pe Facebook.