Lifestyle

Combinația care te ajută la slăbit. Combate cancerul, diabetul și impotența

Combinația care te ajută la slăbit. Combate cancerul, diabetul și impotența

Consumul zilnic de usturoi ține doctorul la distanță. Această afirmație este cât se poate de adevărată.

Atât ceapa, cât și usturoiul, au proprietăți expectorante, antibiotice și antiinflamatoare.

Usturoiul este una dintre plantele cele mai faimoase pentru beneficiile pe care le aduce corpului uman; se spune că usturoiul crud este excelent împotriva diabetului, cancerului, tuberculozei, malariei, sterilității sau impotenței.

Foarte mulți cercetători au descoperit și continuă să scoată la iveală beneficii incredibile ale acestui superaliment.

Infuzie împotriva răcelii

Atunci când suntem răciți sau avem gripă, printre primele semne este tusea.

Tusea este un mecanism de apărare, întrucât eliminarea explozivă a aerului din plămâni permite evacuarea germenilor și a corpurilor străine care ne pun în pericol sănătatea.

Băutura naturală cu ceapă și usturoi pe care ți-o prezentăm astăzi este un remediu antic cu proprietăți antibiotice. Când este ingerat, acest lichid ameliorează tusea.

Având o concentrație ridicată de agenți antiinflamatori, expectoranți și antivirali, acest tratament curăță aparatul respirator afectat de răceală sau gripă.

Usturoiul conține mangan, vitaminele B6 și C, seleniu și fibre. Acesta are puține calorii, dar foarte multe proteine.

Ceapa este o sursă excelentă de vitamine, minerale și antioxidanți. Odată absorbite în organism, aceste componente întăresc sistemul imunitar și sprijină procesele responsabile de eliminarea toxinelor din corp.

De asemenea, ceapa este și un tonic natural pentru aparatul respirator, curățându-l și reducând inflamațiile.

Cum se prepară amestelul tămăduitor

Pentru a accelera eliminarea toxinelor și a combate acumularea de lichide, o infuzie de ceapă și usturoi este un remediu foarte natural.

Încălziți două căni de apă și, când apa este pe punctul de a fierbe, adăugați un cățel de usturoi zdrobit și o jumătate de ceapă.

Lăsați apa cu ceapa și usturoiul să stea la temperatura camerei timp de 10 până la 15 minute.

După acest timp, amestecul se strecoară și se consumă. Lichidul astfel obținut se bea dimineața, pe stomacul gol și la prânz timp de două sau trei săptămâni.