Info Actual

Info Actual > Showbiz > Complet neașteptat! Ce studii are de fapt Lidia Fecioru
Showbiz

Complet neașteptat! Ce studii are de fapt Lidia Fecioru

Complet neașteptat! Ce studii are de fapt Lidia Fecioru

Complet neașteptat! Ce studii are de fapt Lidia Fecioru. De ceva vreme, Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici fac o echipă perfectă în emisiunea Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3. Dar foarte puțină lume știe, de fapt, ce studii are Lidia Fecioru.

Complet neașteptat! Toată lumea știe că Lidia Fecioru este bioenergoterapeut și parapsiholog, însă ea a studiat la Facultatea de Medicină de la Chișinău. A lucrat puțină vreme ca medic legist, iar apoi la departamentul de crimă organizată.

Într-un interviu acordat cu ani în urmă, vedeta Antenei 3 a povestit că pe parcursul facultății a avut impresia că a mai învățat cândva materiile care i se predau. Însă după ce i s-a făcut astrograma, a aflat că de trei vieți se ocupa cu așa ceva. Fascinată de descoperire, a luat decizia de a pleca la Moscova unde a studiat parapsihologia. După terminarea studiilor, aceasta  s-a mutat în România, unde și-a deschis și un cabinet de bioterapie și de medicină alternativă, anunță playtech.ro.

Acum Lidia Fecioru este specializată în bioenergoterapie, o ramură parpsihologică destul de controversată, ce pornește de la premia căreia bolile sunt cauzate de dezechilibre energetice și de goluri de energie.

Complet neașteptat! Lidia: Bioenergia recționează excepțional pe funcționalitate

Lidia Fecioru spunea, în urmă cu ceva timp la Antena 3 că nu toate bolile sunt tratabile prin bioenergie și că cei care vin la cabinetul ei trebuie să fie conștienți de acest lucru. Ea a mărturisit că îi ajută pe oameni să scape de obiseală, de stres sau să prevină îmbolnăvirile, dar cp se poate ocupa și de unele afecțiuni mai serioase.

„Oamenii trebuie să înțeleagă că bioterapia ține de terapia cu energie umană. Transformăm energia omului în energie pozitivă. Bioenergia recționează excepțional pe funcționalitate. Să spunem că există un nodul tiroidian, tiroida funcționează anapoda. (…) Bioterapia funcționează perfect la chestia asta”, a precizat aceasta.