Info Actual

Info Actual > Showbiz > Concert de Paște! Andrea Bocelli va cânta singur în Piaţa Domului din Milano
Showbiz

Concert de Paște! Andrea Bocelli va cânta singur în Piaţa Domului din Milano

Concert de Paște! Andrea Bocelli va cânta singur în Piaţa Domului din Milano

Concert de Paște! Andrea Bocelli va cânta singur în Piaţa Domului din Milano. Cântărețul italian Andrea Bocelli, unul dintre cei mai cunoscuți tenori din lume, va concerta în Piaţa Domului din Milano, fără public,  duminică de Paște. Tenorul va cânta într-un concert transmis în direct, ca simbol al dragostei, speranței și vindecării în mijlocul pandemiei coronavirusului, conform Reuters.

Bocelli va fi însoțit doar de organistul catedralei, Emanuele Vianelli,  și va interpreta un repertoriu de lucrări sacre, inclusiv Sancta Maria a lui Pietro Mascagni.

Concertul va fi transmis pe canalul YouTube Bocelli „www.youtube.com/andreabocelli„ pe 12 aprilie. „Sunt onorat și fericit să accept invitația orașului și a Domului din Milano. Cred în puterea de a ne ruga împreună. Cred în Paștele creștin, un simbol universal al renașterii de care toată lumea – indiferent dacă sunt credincioși sau nu – are nevoie cu adevărat chiar acum ”, a spus Bocelli.

Italia, care rămâne blocată, a suferit cel mai mare număr de decese din lume din cauza coronavirusului. Sunt 16.523 de morți  și aproape 133.000 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 . Milano și regiunea Lombardiei din jur au fost cele mai afectate de această pandemie.

„Anul acesta, Paștele va fi foarte diferit pentru noi toți … Sunt sigur că vocea extraordinară a lui Bocelli va fi îmbrățișarea care ne lipsește în aceste zile, o îmbrățișare puternică și specială , capabilă să încălzească inima Milanului, a Italiei și a lumii”, a declarat primarul Milanului, Giuseppe Sala.