Actual Showbiz

Concert extraordinar la Sala Palatului. „Drag de România noastră!”, un show de zile mari cu îndrăgitul Fuego

Concert extraordinar la Sala Palatului. „Drag de România noastră!”, un show de zile mari cu îndrăgitul Fuego
Arhivă

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai României va încânta publicul cu un concert extraordinar care va avea loc pe 2 decembrie, la Sala Palatului. Fuego va face un show de zile mari, într-un maraton muzical unic.

Cu o carieră de 30 de ani în domeniul artistic, bifând succes după succes, Paul Surugiu-Fuego a reușit să cucerească inimile oamenilor. Este moderator TV, actor, om de radio, pictor, editorialist, și mai nou, scriitoar, lansând recent o carte, Paul Surugiu-Fuego invită românii la evenimentul anului.

Spectacolul ”Drag de România noastră!” va avea loc pe data de 2 decembrie 2022, la Sala Palatului din București, începând cu ora 19.00.

Spectacolul unic este pregătit cu mult timp înainte, interpretul muncind pentru ca niciun detaliu să rămână la voia întâmplării. Mai mult decât atât, pe scenă vor urca artiști consacrați, iubiți de public. Alături de el va fi celebra Orchestră a Fraților Vasile și Vitalie Advahov din Chișinău, instrumentiști de marcă. Într-un maraton live de trei ore, Paul Surugiu-Fuego va aduce în fața publicului toate genurile muzicale: pop, muzică ușoară, colinde, latino, romanțe și desigur, folclor din toate zonele țării. Interpretul va realiza, așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, o călătorie muzicală, purtându-ne prin Maramureș, Ardeal, Bucovina, Dobrogea, Oltenia, Basarabia, Banat, Moldova sau Muntenia.

Invitați de marcă vor urca pe scenă

Invitații speciali ai lui Paul Surugiu sunt vedete românești, artiști de renume. Printre invitați se regăsesc Irina Loghin, Angela Buciu, Mioara Velicu, Angelica Stoican, Sava Negrean Brudașcu, Floarea Calotă, Constantin Enceanu, dar și artiști din Basarabia, Maria Iliuț și Ansamblul ”Crenguță de Iederă”.

Alături de artiști, reprezentând zona Dobrogei, vor fi membri Ansamblului Profesionist ”Baladele Deltei” din Tulcea, coregraf Ștefan Coman. Vor exista și multe alte surprize, elemente de show, un spectacol vizual și auditiv la cel mai înalt nivel, pentru a celebra România.

 „Am drag de România noastră! Am drag de frumos, de muzica autentică, de spectacolul variat pe care poate crea autenticitatea neamului nostru! Și voi aduce toate astea la scenă într-un show grandios, mai ales că-mi sunt alături câteva dintre legendele acestui neam și una dintre cele mai speciale orchestre, Orchestra Fraților Advahov! Garantez un regal, garantez energie pozitivă, garantez ceva grandios, păcat de ratat!”, a declarat Paul Surugiu-Fuego.