Info Actual

Info Actual > Showbiz > Concurenții din Asia Express ademeniți cu mâncarea preferată a taiwanezilor. Ce reacție au avut aceștia
Showbiz

Concurenții din Asia Express ademeniți cu mâncarea preferată a taiwanezilor. Ce reacție au avut aceștia

Concurenții din Asia Express ademeniți cu mâncarea preferată a taiwanezilor. Ce reacție au avut aceștia

Concurenții din Asia Express ademeniți cu mâncarea preferată a taiwanezilor. Duminică, 19 aprilie, Asia Express a dat startul etapei finale. Concurenții au început în forță  cursa care îi va duce direct în Taipei, oraș în care se va desfășura marea finală.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin, Speak și Ștefania își folosesc ultimele și cele mai importante reusurse în călătoria lor pe Drumul Comorilor.

535Cei care au urmîrit ediția de aseară, și nu puțini, au văzut cum concurenții au fost aduși în fața unor misiuni dificile, care le-au pus la grea încercare nervii și abilitățile de comunicare. După ce au avut de plimbat un dragon uriaș prin tot orașul, spre finalul zilei au încercat zeci de minute să învârtă titirezi, o activitate foarte plăcută și apreciată de poporul taiwanez. Jocul de amuletã a fost câștigat de Reactoarele 3 și 4, după un efort fizic uriaș și zeci de scări urcate și coborâte.

Conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Asia Express (20:03-23:02), o audiență medie de 12.1 puncte de rating și o cotă de piață de 32%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci 7.6 puncte de rating și o cotă de piață de 20.2%.

 

Concurenții din Asia Express ademeniți cu mâncarea preferată a taiwanezilor. Ce reacție au avut aceștia

Etapa finală continua în ceastă seara la Antena 1, imediat după Observator. Găsirea unui loc de dormit în toiul nopții va fi una dintre cele mai grele misiuni de până acum, cu zeci de refuzuri și uși trântite, dar și cu surprize uriașe.

După ce au crezut că nimic nu îi mai poate surprinde din punct de vedere culinar, concurenții descoperă care este mâncarea preferată ale taiwanezilor – stinky tofu, tofu fermentat, cu un miros greu de descris în cuvinte. Câți dintre aceștia se vor încumeta să guste unul din preparatele preferate ale taiwanezilor vom vedea în această seară la Asia Express.

Drumul până la Gina va fi presărat cu sute de scări și misiuni care mai de care mai complicate. Una dintre ele este legată de crabi, pe care trebuie să îi separe în funcție de sex, nu înainte de a afla cum pot diferenția masculii de femele.