Info Actual

Info Actual > Showbiz > Condiții dificile la „Bravo, ai stil!” „Am realizat că nu pot să respir”
Showbiz

Condiții dificile la „Bravo, ai stil!” „Am realizat că nu pot să respir”

Condiții dificile la „Bravo, ai stil!” „Am realizat că nu pot să respir”

Condiții dificile la „Bravo, ai stil!” „Am realizat că nu pot să respir”. Cu toate că emisiunea este transmisă doar o dată pe săptămână, și anume miercurea, condițiile de lucru sunt foarte grele. Cristinei Șișcanu i s-a făcut rău chiar în timpul filmărilor. Vedeta a mai avut putere să se ridice de pe scaun și să părăsească platoul emisiunii. ”Mi-e rău”, a spus Cristina Șișcanu în timp ce pleca.

Odată ajunsă în culise, Cristinei Șișcanu i s-a adus imediat apă. Aceasta a mărturisit că se simțea rău de mai mult timp, însă când a fost pusă să vorbească a realizat că nu mai are aer. ”Cred că de la căldură! Îmi era rău, dar am zis că rezist, însă când Ilinca m-a întrebat și a trebuit să vorbesc, am realizat că nu am aer, că nu pot să respir. De la căldură”, a spus Cristina. În cele din urmă, vedeta s-a întors în platoul emisiunii, mărturisind că a fost deshidratată și că după ce a băut apă multă se simte mai bine.

Cristina Șișcanu, criticată de jurați din cauza accesorizării

În ediția din 1 aprilie, Cristina Șișcanu s-a prezentat cu o ținută care nu a fost pe placul juraților. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au avut foarte multe de comentat la adresa ei, motiv pentru care entuziasmului Cristinei a scăzut complet.

Cristina Șișcanu îi ia la rost pe jurații de la Bravo, ai Stil! -

„Teoretic s-ar putea aici vorbi despre o eleganță, practic nu putem vorbi despre asta pentru că pantofii nu au nicio legătură cu ce porți acum. Nu mi se pare că te pune în valoare. Nu-mi place. Se creează o legătură destul de ciudată între pantof și geantă. Îți vine bine animal print, doar că ala un moment dat toate lucrurile decolează în diverse părți”, i-a spus Maurice.

Raluca Bădulescu a apreciat rochia, dar i-a atras atenția asupra accesorizării. „Cristina, eu nu prea te regăsesc pe tine. Știu că ai multe ținute și te-am văzut în viața de zi cu zi de atâtea ori în mult mai multe zone vestimentare. Ai haine foarte mișto, de exemplu, rochia asta este superbă. Îmi place la nebunie, dar ai distrus-o cu accesorizarea.”