Info Actual

Info Actual > Showbiz > Connect-R luat în râs de Mira. „Poporul român se poartă frumos cu imigranții”
Showbiz

Connect-R luat în râs de Mira. „Poporul român se poartă frumos cu imigranții”

Connect-R luat în râs de Mira. „Poporul român se poartă frumos cu imigranții”

Connect-R luat în râs de Mira. „Poporul român se poartă frumos cu imigranții”. Mira este solista, sau una dintre ele, pentru care Mihai Bendeac a făcut o pasiune. Cântăreața a fost invitată pe scena emisiunii iUmor, pentru o sesiune de roast.

Dacă jurații i-au apreciat glumele, Connect-R s-a arătat deranjat de unele dintre ele și le-a catalogat drept tendențioase. Unii ar spune, pe bună dreptate. Mira i-a s-a adresat direct lui Bendeac. „Știi ce credeam? Că ai alte gusturi. Mă așteptam să îți placă ceva mai exotic, cum ar fi Bona Santiago. Scuze! Bella Santiago!”.

„Alex Velea, Connect-R, Pepe s-au simțit bine primiți la noi”

Actorul a reacționat: “Asta este excepțională!”, iar Dan Badea a afirmat: “Dar de ce mă, că e filipineză!?! Băi!”. Cântăreața a continuat în aceeași notă.

„Am crezut că îți place felul ăla stricat, dar simpatic în care vorbește limba română! După care mi-am dat seama! Bă, n-are cum să-i placă, n-are cum să-l atragă așa ceva.

Că, altfel, ar trebui să-l iubească la nebunie pe Abi Talent! Apropo de băieții ăștia agramați care au blog și vlog. Se tot laudă că româna este limba lor maternă. Probabil pentru că o vorbesc mai bine mamele lor sau nu știu de ce.

Dar nu am vrut să o supăr pe Bella cu gluma mea. Din contră, chiar o admir și mă bucur că a venit aici să ne ia premiile. România are un popor frumos, se poartă frumos cu imigranții. Sunt sigură că și Alex Velea, Connect-R, Pepe s-au simțit bine primiți la noi”, a spus Mira.

 

 

„România este țara tuturor posibilităților”

Connect-R a ținut să-i atragă atenția Mirei că, deși nu în mod voit, îi poate răni pe cei din jur. „Cuvintele au putere”, i-a reamintit artistul. Acesta consideră că este inadmisibil să faci glume cu tentă rasistă în anul 2020.

„Mira, cum să accepți așa ceva în 2020! Sunt total dezamăgit! Aia e, facem orice doar ca să fim văzuți. Cum suntem văzuți nici nu mai contează. America? E o minciună. România este țara tuturor posibilităților.

Suntem șmecheri rău. A, și să nu uităm că totuși ce a făcut Mira la iUmor e un pamflet. Pe bune? Mira nu cred că a fost rău intenționată, ci pur și simplu nu a realizat că textul e tendențios, așa că, mai multă atenție! Cuvintele au putere”, a fost mesajul lui Connect-R.