Info Actual

Info Actual > Showbiz > Connect-R, mesaj despre Coronavirus! „Nu e decât e o reflexie a interiorului nostru!”
Showbiz

Connect-R, mesaj despre Coronavirus! „Nu e decât e o reflexie a interiorului nostru!”

Connect-R, mesaj despre Coronavirus! „Nu e decât e o reflexie a interiorului nostru!”

Mesaj despre Coronavirus! „Nu e decât e o reflexie a interiorului nostru!” Aristul dă o semnificație cu totul specială epidemiei de coronavirus. Pe pagina personală de Instagram, acesta a postat un mesaj special.

Artistul consideră că antidotul pentru COVID-19 se află în fiecare din noi. „Credința în Dumnezeu” ar trebui să ne vindece, crede artistul. „Corona Virus … unii spun că e o manevră comercială, alții că ar fi o conspirație americană și cei mai mulți spun că a apărut așa de nicăieri .. oricum ar fi, din punctul meu de vedere , unu probabil total neînsemnat, Coronavirus nu e nimic altceva decât o reflexie a interiorului nostru! O oglindă a cea ce zace în noi! Universul e mereu impecabil! Când a fost nevoie a curățat tot. Asta face și acum! Curată mizeria pe care o avem în ochi, în gânduri, în vise, în dorințe și în neputințe!

De câteva zile aud o întrebare pe care obișnuiam s-o aud doar la singular, de când cu Corona “Ce fac s-a transformat în “Ce facem”! De altfel, românii plecați pe afară vin cu dorul în saci pe la Nădlac! Cel mai mare virus suntem noi! Prea plin de noi, avem nevoie să ne golim, nu de altă, dar să mai lăsăm loc înăuntrul nostru și pentru puțin Dumnezeu! Căci El a spus acum 2000 de ani: Nu ce bagi în gură te îmbolnăvește, ci ce scoți din ea! Să fiți sănătoși!!🙏🏽 Ștefan!”, e de părere Connect-R.