Lifestyle

Constantin Stan, reguli stricte! „Evit zahărul cu orice preț!”

Constantin Stan, reguli stricte! „Evit zahărul cu orice preț!”

Constantin Stan, reguli stricte! „Evit zahărul cu orice preț!”

Celebrul medic estetician a oferit detalii despre stilul său de viață și despre alimentația sa. Acesta a mărturisit pentru Formula As că are o dietă mediteraneeană, că mănâncă simplu și în cantități mici.

Soțul Andreei Berecleanu a mai declarat că printre „regulile” sale în ceea ce privește alimentația,  două sunt foarte importante: faptul că nu mănâncă niciodată seara mai târziu de ora 18:00 și că evită zahărul.

”Cât mai multe culori: roșu, verde, galben! Mănânc simplu și puțin cantitativ. Dieta mea e mai degrabă mediteraneană, bazată pe principii naturale. Fiindcă am multe operații în fiecare zi, m-am educat să mănânc la aceleași ore și seara niciodată mai târziu de ora 6. Sunt toată ziua în clinică, așa că am pe cineva care se ocupă să-mi aducă mâncarea: multe legume, vită și pește. Dacă obosesc, îmi fac imediat un fresh din fructe congelate sau o cafea. Evit zahărul cu orice preț. E un factor de inflamație uriaș, care duce la boală.”, a spus medicul estetician Constantin Stan.

„Nu-mi lipsește niciodată vitamina C”

Soțul Andreei Berecleanu a mărturisit faptul că, pe lângă o alimentație sănătoasă, e nevoie și de suplimente.

„Apoi, trebuie să fim conștienți că, oricât de sănătos am mânca, e nevoie să suplimentăm unele lucruri pe care corpul nostru nu le mai poate obține sau produce în cantități suficiente. Nu-mi lipsește niciodată vitamina C concentrată, minim 1 g pe zi. Este absolut esențială pentru calitatea pielii și, în plus, e antiinflamatoare și crește imunitatea. Și iau zilnic suplimente pe bază de colagen, create împreună cu o echipă de cercetători din Salerno”, a declarat acesta.