Info Actual

Info Actual > Social > Controverse de proporții. De ce Monica Pop nu are încredere în Vaccinul anti-COVID-19
Social

Controverse de proporții. De ce Monica Pop nu are încredere în Vaccinul anti-COVID-19

Controverse de proporții. De ce Monica Pop nu are încredere în Vaccinul anti-COVID-19

Controverse de proporții. În ciuda faptului că variantele fabricate într-un timp foarte scurt de diverse companii farmaceutice anunță o rată a imunizării de peste 95%, obligarea populației de a se vaccina naște controverse.
Unul dintre cei contrariați este chiar Monica Pop.

Managerul Spitalui de Urgenţe Oftalmologice din Capitală susţine că vaccinul anti-COVID a fost fabricat într-un timp scurt, iar din acest motiv nu se va vaccina. Medicul a declarat la Antena 3 că nu este singura care nu dorește să se vaccineze, ci și marea majoritatea a persoanlului din sănătate.

Controverse de proporții. De ce Monica Pop nu are încredere în Vaccinul anti-COVID-19

Monica Pop: „Timpul a fost prea scurt pentru a vedea dacă există efecte adverse”

„Sunt perfect de acord cu ceea ce spune domnul președinte, că vaccinarea este o problemă de securitate națională. Dar e vorba de vaccinuri care sunt testate în timp util și care știm sigur că nu vor da efecte nocive mai târziu.

Acesta este singurul motiv pentru care eu personal nu am atât de mare încredere. Dar vom vedea ce se va întâmpla din acest punct de vedere. Obligatoriu nu poate fi, sub nicio formă. Nu au fost oblogatorii nici vaccinurile care au fost testate câte zece ani, cum nu o să fie obligatoriu acest vaccin.

Să vă gândiți de ce, atâta lume medicală nu dorește să își facă acest vaccin. Marea majoritatea a persoanlului din sănătate nu dorește, exact pentru că, după părerea tuturor, timpul a fost prea scurt pentru a vedea dacă există efecte. Unul dintre efecte este amețeala, dacă nu greșesc. Nu mi-a plăcut lucrul acesta și aș fi vrut foarte mult să vedem cum arată un prospect. În prospect scrie și efecte averse și contraindicații.

Aș vrea să știu aceste lucruri și aș vrea să le știe toată lumea. Vreau să văd ce ne aduce viitorul și cum va reacționa. Având în vedere că este făcut în atât de scurt timp, cred că au avut timp trei-patru luni pentru teste. Mi se pare foarte puțin și deocamdată și la patologia pe care o am eu, nu cred că este cazul”, a declarat Monica Pop.