Info Actual

Info Actual > Showbiz > „Corona Virus – Dolce far Niente!” Connect-R: „Oameni buni, bucurați-vă de Nimic!”
Showbiz

„Corona Virus – Dolce far Niente!” Connect-R: „Oameni buni, bucurați-vă de Nimic!”

„Corona Virus - Dolce far Niente!” Connect-R: „Oameni buni, bucurați-vă de Nimic!”

„Corona Virus – Dolce far Niente!” Connect-R: „Oameni buni, bucurați-vă de Nimic!” În contextul pandemiei mondiale de coronavirus, unii oameni reușesc mai ușor să accepte izloarea la domiciliu. Printre ei se numără și Connect-R. Artistul a descoperit partea pozitivă din toată nebunia acestei crize.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, acesta își îndeamnă urmăritorii să se bucure de momentul prezent. Să lase planurile și să învețe să aprecieze starea de „Dolce far Niente” („Dulceața stării de a nu face nimic”). „Corona Virus – Dolce far Niente! Nu trec 2 ore fără să nu mă gândesc la ce voi face! Ce piesă o să scot, la ce va spune lumea despre piesa mea! Nici un gând nu rezistă în prezent mai mult de 3 secunde! Suntem sclavii lui “așa și acum ce fac?!?” și “acum la ce mă mai gandesc?!?” Timpul s-a oprit în loc o dată cu Virusul ăsta, da’ nu și mintea (care te minte )!

Bineînțeles că ne mințim cu tot felul de subterfugii gen: .. “lasă mă că nu mă împiedic eu de un virus! sau mergem înainte bro!” Așa e, viata merge înainte! Și toate trec! Din acest motiv zic să profitam acum de prezent, când el, prezentul însuși parcă nu mai are viitor!! Să stăm să ne bucuram de el! Să nu-i mai dăm drumul, să ne bucurăm de faptul că nu trebuie să mai facem ceva! Să ne bucuram de nimic!! Dolce far niente!, cum se spune! Căci mai e putin si va trece perioada asta! Și va veni ziua în care iar ne vom lua cu ale Lumii! Așa că: oameni buni, bucurați-vă de Nimic!! Să fiți sănătoși, Ștefan!”, e mesajul lui Connec-R.

„Din păcate, cei mai vulnerabili nu au înțeles nimic”

În urmă cu puțin timp, Connect-R a publicat o imagine, în timp ce se afla în mijlocul unei cozi interminabile, pentru a putea intra într-un magazin. Atât în fața lui, cât și în spatele lui se aflau numeroase persoane în vârstă, care nu și-au luat nicio măsură de protecție, în plină criză de coronavirus. La distanțe mai mici de un metru între ele, persoanele în cauză vorbeau între ele fără să arate niciun semn de îngrijorare.

„Din păcate, cei ce se presupun a fi mai înțelepți prin prisma vârstei, “dar și mai vulnerabili tot din cauza vârstei, n-au inteles nimic..!”, a scris Connect-R pe contul său de Instagram, în dreptul imaginii.