Social

Coronavirus. Medic roman din Los Angeles: „Oamenii sa isi clateasca gura cu apa la fiecare 10-15 minute”

Coronavirus. Un medic roman din Los Angeles, specialist in boli infectioase, a oferit sfaturi importante pentru cei care sunt infectati cu Covid-19.

„Este bine ca oamenii sa isi clateasca gura cu apa la fiecare 10-15 minute, dupa aia sa inghita apa pentru ca in stomac este foarte mult suc gastric, cu aciditate mare, si omoara toti virusii”, afirma medicul intr-o inregistrare postata in online.

Aceasta este cauza pentru care acest virus a scapat de sub control.

„COVID se multiplica foarte mult in faringe, la niste cantitati imense. De aceea, cand lumea stranuta sau tuseste si poate chiar si cand vorbeste elimina virusul si alte persoane pot fi infectate. Aceasta este cauza pentru care acest virus a scapat de sub control. Toti epidemiologii si toti oamenii de stiinta au crezut ca daca este tot un coronavirus, la fel ca si SARS, se va comporta la fel si nu si-au dat seama ca inainte ca pacientul sa developeze simptomele de boala el deja avea o cantitate foarte mare in naso-faringe si raspandea virusul la foarte multa lume.

Cand incepea pacientul sa aiba simptome de boala deja era tarziu pentru ca infectase foarte multi oameni. Acest lucru se poate vedea in Italia.

Medic roman din Los Angeles: Daca pacientul nu-si clateste gura cu apa, ii da timp virusului sa se multiplice

Pentru acest motiv, pentru ca virusul este in cantitati foarte mari in faringe, este bine ca oamenii sa isi clateasca gura cu apa la fiecare 10-15 minute, dupa aia sa inghita apa pentru ca in stomac este foarte mult suc gastric, cu aciditate mare, si omoara toti virusii. Daca pacientul nu-si clateste gura cu apa, ii da timp virusului sa se multiplice in naso-faringe si acesta incet va cadea in plamani si va face pneumonie si pacientii, mai ales cei batrani si cu probleme de sanatate, vor muri asa cum se intampla in Italia”, a explicat doctorul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *