Lifestyle

Coronavirus. Michael Levitt: „Sfârșitul pandemiei este aproape! Umanitatea va supraviețui”

Coronavirus. laureatul Michael Levitt,un biofizician cu cetățenie americană, britanică și israeliană, a devenit, în mod neașteptat, un nume de referință în China, oferind date statistice folosite public de oficialii chinezi în perioada maximă a crizei Covid -19.

Levitt nu a descoperit un tratament sau o cură, a făcut doar ceea ce face cel mai bine: a observat numerele. Statisticile l-au condus la concluzia că, contrar previziunilor sumbre, răspândirea virusului se va opri.

Mesajele care îndemnau la calm pe care le-a trimis Levitt prietenilor săi din China au fost traduse în chineză și transmise de la persoană la persoană.

Prognozele sale s-au dovedit corecte

Numărul de noi cazuri raportate în fiecare zi a început să scadă începând cu 7 februarie. O săptămână mai târziu, rata mortalității a început să scadă și ea.

Poate că nu este un expert în epidemiologie, dar Levitt înțelege calculele și statisticile. El a dat un interviu telefonic pentru publicația calcalistech.com

Coronavirus. Michael Levitt: Este cunoscut faptul că gripa ucide în mare parte persoanele în vârstă

”Majoritatea oamenilor rămâne sănătoasă și umanitatea va supraviețui. Ca și în cazul gripei, majoritatea celor care mor ca urmare a coronavirusului au peste 70 de ani, spune de la Stanford, Michael Levitt, laureat al premiului Nobel pentru chimie în 2013.

„Este cunoscut faptul că gripa ucide în mare parte persoanele în vârstă – aproximativ trei sferturi din mortalitățile gripei sunt persoane de peste 65 de ani.” Ca să spun lucrurile în proporție: „sunt ani în care gripa face ravagii, ca în Statele Unite în 2017, când au fost de trei ori numărul regulat de mortalități. Și totuși, nu am intrat în panică.

Coronavirus. Michael Levitt: Majoritatea oamenilor vor rămâne sănătoși și umanitatea va supraviețui.

Acesta este mesajul meu: trebuie să vă gândiți la coronavirus ca la o gripă severă. Este de patru până la opt ori mai puternică decât o gripă comună și, cu toate acestea, majoritatea oamenilor vor rămâne sănătoși și umanitatea va supraviețui. ”

Citeste continuarea pe DOCTORULZILEI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *