Info Actual

Info Actual > Showbiz > Coronavirusul a lovit showbizul românesc
Showbiz

Coronavirusul a lovit showbizul românesc

Coronavirusul a lovit showbizul românesc

Coronavirusul a lovit showbizul românesc. Smiley a transmis pe reţelele de socializare un mesaj care i-a îngrijorat pe fanii săi. Acesta a fost plecat în America pentru un proiect muzical și a revenit aseară în România. Artistul le-a povestit prietenilor săi virtuali cum s-au desfăşurat lucrurile după ce au ajuns în România.

 

Artistul este în carantină după ce a venit din vacanţă

Smiley le-a transmis fanilor săi că aseară a revenit în ţară din America şi că este în autoizolare timp de minimum 7 zile, după restricţiile impuse de autorităţi din cauza coronavirusului.

„Bine vă regăsesc. Aseară am aterizat. Direct la autoizolare. Nu vă las eu singuri în izolare. Pentru cel puţin o săptămână urmează să stau acasă cu o mică parte din echipa hahaha_production”, a scris Smiley pe Instagram

 

„Nu ne-a întrebat nimeni nimic la aeroport, am ajuns acasă, ne-am pus toate hainele la spălat, am dezinfectat, toate valizele, ne-am spălat din cap până în picioare. Suntem în sigurantă şi deocamdată am ales să ne autoizolăm la domiciliu şi să vedem ce se întâmplă”, a declarat artistul.

Ultimul proiect muzical a lui Smiley vorbește despre despărțire

Inspirată din propriile sale experienţe, ultima piesă a artistului” are un mesaj puternic, iar cântăreţul şi-a dorit ca această piesă să ajungă la toţi cei care au trecut prin diferite despărţiri de-a lungul timpului.

„Am vrut sa captez momentul reintalnirii cu oamenii din trecut care este unul de stangacie la inceput, dar care devine foarte transant dupa o analiza sincera. Ai in fata o persoana cu care ai impartit cele mai profunde trairi, de care te leaga o gramada de amintiri, dar care totusi este atat de diferita de cea pe care ai lasat-o in urma, incat iti vine sa spui: „Salut! Ce mai faci, straine?”. Atunci este momentul in care ajungi sa te intrebi ce ne mai ramane daca nu simtim nimic”, a mai spus Smiley.