Info Actual

Info Actual > Diverse > Coronavirusul alert! O personalitate din lumea sportului este infestată cu COVID-19
Diverse

Coronavirusul alert! O personalitate din lumea sportului este infestată cu COVID-19

Coronavirusul alert! O personalitate din lumea sportului este infestată cu COVID-19

Coronavirusul alert! O personalitate din lumea sportului este infestată cu COVID-19. Este vorba de Mikel Arteta, antrenorul echipei de fotbal Arsenal Londra. Tehnicianul a făcut testul pentru coronavirus după ce a acuzat stări de rău. Ca urmare, toată echipa Arsenal Londra a fost plasată în carantină. Joi, a fost făcut public anunțul infestării cu COVID-19 al antrenorilor „tunarilor”.

Arteta a scris pe Twitter un mesaj de mulțumire celor care i-au urat sănătate: “Vă mulţumesc pentru cuvintele şi pentru susţinerea voastră. Ne confruntăm cu o provocare uriaşă şi fără precedent. Sănătatea tuturor este ceea ce contează acum. Protejaţi-vă urmând instrucţiunile. Vom trece împreună peste asta.”

După ultimul meci din Europa League, cel cu grecii de la Olympiacos Pireu, jucătorii de la Arsenal Londra au luat masa cu patronul elenilor. Ulterior, acesta a fost depistat pozitiv. Curios este faptul că atât fotbaliștii cât și membrii echipei tehnice de la Olympiacos sunt sănătoși, după efectuarea testelor.

În România, competițiile fotbalistice au fost suspendate, cel puțin până la finalul lunii martie. Aceasta este decizia Federației Române de Fotbal anunțată în contextul creșterii numărului de cazuri de coronavirus în țară.