Info Actual

Info Actual > Showbiz > Coronavirusul face ravagii. Artista celebra si fiul sau de 3 ani, pozitivi pentru Covid-19
Showbiz

Coronavirusul face ravagii. Artista celebra si fiul sau de 3 ani, pozitivi pentru Covid-19

Coronavirusul face ravagii. Artista celebra si fiul sau de 3 ani, pozitivi pentru Covid-19

Coronavirusul face ravagii! O artista celebra si fiul sau in varsta de doar 3 ani, au iesit pozitivi pentru Covid 19! Vedeta a transmis un mesaj dur autoritatilor!

Cântăreaţa Pink a trecut deja prin perioada de izolare de două săptămâni, timp în care ea și fiul ei au stat în casă.

Artista a anunțat pe contul său de Instagram că ea și fiul ei de 3 ani fuseseră depistați pozitiv la coronavirus, dar, acum, la repetarea testului, după perioada de izolare, rezultatul a ieșit negativ.

Coronavirusul face ravagii! Pink: Această boală este o chestie foarte gravă şi reală

„Această boală este o chestie foarte gravă şi reală”, a scris Pink. „Este o parodie absolută, un eşec al Guvernului nostru să nu facă testarea mult mai accesibilă”.

Pink a anunţat că donează 500.000 de dolari către Temple University Hospital Emergency Fund din oraşul ei natal, Philadephia. Statul Pennsylvania a raportat peste 8.570 de cazuri de infectare şi mai mult de 100 de decese, potrivit Centers for Disease Control.

Cântăreaţa oferă alţi 500.000 de dolari fondului de urgenţă iniţiat de primarul oraşului Los Angeles.

”Mulţumesc tuturor profesioniştilor din Sănătate şi tuturor din lume care muncesc atât de mult pentru a-i proteja pe cei dragi nouă. Sunteţi eroii noştri! Aceste următoare două săptămâni sunt cruciale: staţi acasă!”, a mai scris artista în vârstă de 40 de ani, arată cancan.ro.