Lifestyle

Coronavirusul închide televiziuni! Un post TV și-a suspendat emisia

Coronavirusul închide televiziuni! Un important post de televiziune și-a suspendat emisia, după ce o persoană care lucrează în clădirea respectivă a fost declarată pozitivă cu coronavirus.

Conform DCNews, CNN Filipine și-a suspendat emisia, pentru 24 de ore, miercuri. Programele difuzate de franciza CNN au fost înlocuite cu un logo roși pe un ecran gol.

CNN Filipine a precizat că suspendarea va dura doar 24 de ore. Postul TV și-a asigurat telespactatorii că va continua să furnizeze informații pe site-ul său și pe rețelele sociale. „Eram pregătiţi pentru acest tip de urgenţă. De mai bine de două săptămâni, mulţi dintre colegii noştri sunt deja izolaţi la domiciliu şi lucrează de acasă”, a indicat compania într-un comunicat.

Preşedintele filipinez Rodrigo Duterte a decretat marţi „stare de calamitate”. Măsura a fost luată pentru şase luni, pentru a ajuta guvernul să implementeze măsuri care vizează oprirea răspândirii coronavirusului.

Circa 50 de milioane de locuitori din Luzon, cea mai mare insulă din arhipelagul pe care se află capitala Manila, se află în izolare pentru o lună. Numărul de cazuri înregistrate în ţară a crescut la 187, iar 14 persoane au murit.