Info Actual

Info Actual > Politică > Coronavirusul l-a împins la crimă! Italia e în șoc
Politică

Coronavirusul l-a împins la crimă! Italia e în șoc

Coronavirusul l-a împins la crimă! Italia e în șoc. Pe lângă faptul că se confruntă cu o criză medicală fără precedent, Italia a fost și scena celei mai tulburătoare crime din această perioadă. O doctoriță a fost ucisă de iubitul ei sub pretextul că l-ar fi infectat cucoronavirus. Antonio De Pace era infirmier în spitalul în care lucra iubita sa.

Conform The Sun, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a sunat la poliție a mărturisit că și-a strangulat iubita, pe nume Lorena Quaranta. Ulterior, acesta  a încercat să se sinucidă. Ca o ironie a sorții, după ce a fost testat de coronavirus, testul a ieșit negativ.

Cuplul lucra împreună într-un spital sicilian care luptă împotriva pandemiei, într-una dintre cele mai afectate țări. Reamintim că că, în Italia, peste 13.000 de oameni au murit din cauza COVID-19.

 Lorena had been working on the front lines of the outbreak in Italy

Cu câteva zile înainte de a fi ucisă, doctorița Quaranta a postat un mesaj pe Facebook în care scria despre provocările cu care se confruntă personalul medical din Italia. „Acum, mai mult ca oricând, trebuie să demonstrăm responsabilitatea și dragostea pentru viață. Trebuie să arăți respect pentru tine, pentru familia ta și pentru țară, a scris Lorena Quaranta.